Politerno > Україна і світ > Сноуден засудив звільнення директора ФБР Джеймса Комі

Сноуден засудив звільнення директора ФБР Джеймса Комі

  • 10 Травня, 2017
  • 1494 Переглядів
  • 0

Екс-співробітник Агентства національної безпеки Едвард Сноуден, який втік до Росії, прокоментував звільнення глави ФБР Джеймса Комі.

Про це він написав у Twitter.

Сноуден засудив політичне втручання в діяльність ФБР.

“Цей директор ФБР протягом багатьох років намагався посадити мене до в’язниці за мою політичну діяльність. Якщо я можу виступити проти його звільнення, то і ви можете”, – написав Сноуден. Він додав, що кожен американець повинен засудити таке політичне втручання в роботу ФБР.

Як повідомлялось, Дональд Трамп звільнив директора ФБР Джеймса Комі, оскільки той “не може ефективно керувати бюро”.

Джеймс Комі був призначений на пост попереднім президентом Бараком Обамою. Повідомляється, що він зловживав повноваженнями, коли самостійно оголосив про закриття справи проти Хілларі Клінтон з приводу використання особистої пошти в діловому листуванні під час її служби держсекретарем. В свою чергу, Комі спростував свій вплив на поразку на президентських виборах Хілларі Клінтон, яка йому приписують. За словами Комі, його “трохи нудить” від думок, що він міг вплинути на результати виборів, але він не мав іншого вибору, окрім як оголосити за лічені дні до голосування про відновлення розслідування у відношенні Клінтон.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE