Politerno > Україна і світ > Радикали влаштували прийом у особняку біля Верховної Ради

Радикали влаштували прийом у особняку біля Верховної Ради

  • 17 Травня, 2017
  • 2052 Переглядів
  • 0

Серед гостей були нардеп Антон Геращенко, а зустрічав відвідувачів депутат Лозовий

У вівторок увечері, 16 травня, після пленарного засідання Верховної Ради Радикальна партія Олега Ляшка влаштувала урочистий банкет в Будинку прийомів напроти будівлі парламенту.

Подію висвітило видання Страна

В розкішний блакитний особняк, близько сьомої години стали з’їжджатися дорогі іномарки і кортежі. Череда машин віпів навіть влаштувала затор на вулиці Грушевського.

Судячи з обстановки, яка панувала на вулиці, на правах господаря вчора всіх зустрічав один з наймолодших народних депутатів цього скликання Андрій Лозовий, другий номер у списку фракції і права рука самого Ляшка.

Антон Геращенко та Андрій Лозовий потиснули один одному руки, фото “Страна”

Він стояв на ганку з міцними охоронцями і проводжав запрошених всередину. Депутати різних фракцій несли букети метрових троянд і великі коробки з подарунками

Артур Палатний прибув з рудоволосої супутницею

Гості приїхали до господарів не з порожніми руками

Всередині грав оркестр, подавали легкі закуски і пригощали шампанським. У прес-службі Радикальної партії Олега Ляшка виданню “Страна” відмовилися коментувати чи була це приватна вечірка або офіційний захід.

Відзначимо, що 5 травня свій 45 день народження відсвяткував нардеп від РПЛ Ігор Мосійчук, і, як з’ясувалося, банкет, хоч і трохи запізнілий, був в його честь.

Ювіляр разом з новим членом фракції Радикальної партії Валерією Заружко, яка пройшла в парламент замість позбавленого мандата Андрія Артеменка

 

 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE