Politerno > Україна і світ > Їх “Святе сімейство” заслужило людську ненависть, – Богуцька

Їх “Святе сімейство” заслужило людську ненависть, – Богуцька

  • 17 Травня, 2017
  • 1616 Переглядів
  • 0

Як завжди, справедливості заради. Це не в якості реклами, просто для порівняння.

Давайте на хвилиночку уявимо собі, що Женя Тимошенко раптом стала депутатом ВР. Що, не можете собі уявити? А я добре уявляю, скільки було б бруду вилито на адресу двічі колишнього прем’єра ЮВТ.

Уявляю собі, скільки оскаженілих порохоботів накинулися б, а першим був би Нусс на бойовому олені Олешко, верещав би, що Тимошенко, сучка фарбована, в парламент Жужу свою простягнула …

А тепер давайте на хвилиночку уявимо собі, що Женя Тимошенко в одному з інтерв’ю сказала б, що вона ветеран АТО. Воювала на передовій в артилерії. Але під іншим прізвищем, щоб раптом ніхто її не впізнав … Можете собі уявити мракобіса Доника та Ричкову? Це було б серйозніше, ніж “Тимошенко перехопила Трампа в туалеті”.

Ну ось. Тепер давайте уявимо собі, що Женя Тимошенко сфоталась “На Хелловін” у футболці з написом “RUSSIA” і виклала б фото в ВК і в Інстаграм … Я, наприклад вже бачу заголовки Мінстецевскіх тролів, мовляв “Яка матуся, така і дочка! це ж треба, виперли в футболці з написом “Росія”?

Ще б виперли з написом “Не смішіть мої Іскандери”, або з ликом маминого друга Путіна в пілотці військового моряка. “…

Ну ось. Нарешті до найголовнішого.

У Тимошенко раптом, ненароком опинився Сліпий Траст в Липецьку. Вона, нібито, не має до нього відношення, але покупців підшукує. Всі три роки. Ви вірите в те, що її не заважали б тут з лайном в тому ключі, що вона просто не хоче позбавлятися від бізнесу в Росії. Хотіла б-давно продала б.

Або Морський завод в Севастополі … Або наприклад Кузня кувала б Молот для сусіднього брата ….

Так ось. Уже навіть не можу собі уявити, що було б з інтернет- аудиторією, якби виявилося, що раптом Тимошенко стала вести на ахметовському каналі, або на Інтері “Виробничу гімнастику” з “благодійною метою”. Я тільки згадую її ранкові 10 км пробіжки і загальний хор сміху: “Тимошенко? Юлія? 10 км? Бігом?” ….

Про 10 км не можу ні заперечити, ні перевірити. Чесно кажучи, мені слабо в це віриться, враховуючи підбори. Але ось я уявляю собі, що раптом Юлія Володимирівна сказала, що мріє про здорову націю та вирішила її оздоровити за допомогою своєї Жені. Тобто вона сама буде тепер вести “ранковий спорт”, а допомагати їй в цьому буде Женя.

Я не шуткую. Я дуже серйозно ставлю питання. Ось це все, що захоплює багатьох в сім’ї Гаранта, якщо спроектувати на Юлію Тимошенко – які викличе емоції у порохоботов?

Ось. Правильно. “КОСАТА знущається над народом України. Вона нас тримає за лохів. Дістали вже ці Тімошенчіхі! Швидше б перевибори!”

Я ні в якій мірі не хочу сказати, яка Тимошенко хороша, а Порошенко поганий. Я лише показую порохоботам, що їх “Святе сімейство” заслужило людську ненависть.

Liza Bogutskaya

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE