Politerno > Тернопільщина > Фірма з Тернополя збирається оскаржувати резонансний указ Порошенка

Фірма з Тернополя збирається оскаржувати резонансний указ Порошенка

  • 19 Травня, 2017
  • 1781 Переглядів
  • 0

У тернопільській фірмі “Парус”, що знаходиться на вул. Медова, і яка займається розробкою, просуванням та впровадженням програмного забезпечення для автоматизації управління підприємствами, оскаржуватимуть рішення президента про заборону у суді.

Зокрема, керівник ТзОВ “Парус” Ольга Яворська розповіла “Галасу“, що “Парус” –  це група українських компаній. Інформацію про це можна отримати на сайті parus.ua в розділі “Авторські права та дозволи“. Потрапляння в санкційний список стосовно групи компаній “Парус” не є правомірним, а тому сприймається ними як тиск і буде оскаржено у суді.

Власне, крім того, повідомлення такого ж змісту зявилося й на їхньому офіційному сайті, де ще дописано, що дана заява пов’язана з указом Президента України №133/2017 Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 28 квітня 2017 року “Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)”.

Нагадаємо, підприємство “Парус” займається такими послугами як: забезпечення програмних продуктів для автоматизації управління підприємств малого та середнього бізнесу; програмних продуктів, що автоматизують управління організацій, що перебувають на державному бюджеті; програмних продуктів для автоматизації управління великих підприємств, корпорацій і холдингів, у тому числі виробничих підприємств, підприємств паливно-енергетичного комплексу, підприємств телекомунікацій і зв’язку.

Однак, у зв’язку із рішенням президента України Петра Порошенка про заборону російських сайтів, серед яких найпопулярніші “ВКонтакте”, “Однокласники”, “Яндекс”, до цього списку потрапило й тернопільське підприємство “Парус”.

Читайте також: Заборона соцмереж: Порошенко переводить стрілки з боротьби з корупцією на тему свого псевдо-патріотизму або Порошенко кинув в інформаційний простір “кістку”. Страшно, що буде ховатись за цим

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE