Politerno > Україна і світ > Олігарху Грановському повідомили про підозру в монополізації тютюнового ринку України

Олігарху Грановському повідомили про підозру в монополізації тютюнового ринку України

  • 24 Травня, 2017
  • 1652 Переглядів
  • 0

У середу, 24 травня, українському бізнесменові Олександру Грановському повідомили про підозру у вчиненні низки кримінальних злочинів

Про це передає прес-центр Генпрокуратури України.

“За результатами проведеного попереднього розслідування отримано достатньо доказів для повідомлення про підозру жителю міста Одеса українському олігарху О.Грановському в скоєнні кримінальних злочинів, передбачених частиною 3 статті 212 Кримінального кодексу України” Ухилення від сплати податків”, частини 2 статті 205 Кримінального кодексу України” фіктивне підприємництво “Кримінального кодексу України”, – йдеться в повідомленні.

Розслідуванням злочинів, скоєних посадовими особами дистриб’ютора тютюнової продукції – ТОВ “Мегаполіс Україна” (з травня 2016 р. ТОВ “Тедіс Україна”) займається Департамент з розслідування особливо важливих справ у сфері економіки Генпрокуратури України при оперативному супроводі Департаменту захисту економіки та Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції.

“Як встановлено в ході попереднього розслідування, О.Грановській за попередньою змовою зі службовими особами ТОВ “Тедіс Україна”, яким вже повідомлено про підозру у вчиненні злочинів у сфері господарської діяльності, створив злочинну схему ухилення від сплати податків, від якої підконтрольні мільйонерові підприємства були вигодонабувачами”, – розповіли в генпрокуратурі.

На даний час досудове розслідування триває, правоохоронці проводять комплекс необхідних слідчих і процесуальних дій з метою встановлення всіх фактичних обставин вчинення кримінальних злочинів з подальшим притягненням винних осіб до кримінальної відповідальності.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE