Politerno > Україна і світ > Воїни АТО зустрілися з Папою Римським Франциском у Ватикані і подарували йому прапор України (Фото)

Воїни АТО зустрілися з Папою Римським Франциском у Ватикані і подарували йому прапор України (Фото)

  • 25 Травня, 2017
  • 1332 Переглядів
  • 0

Папа Римський Франциск пообіцяв молитися за мир в Україні на зустрічі з бійцями антитерористичної операції (АТО) в Ватикані. Серед учасників української делегації були поранені воїни АТО, курсанти, нацгвардейци і сім’ї військовослужбовців.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Міністерства оборони, передають Українські Новини.

“Не перестаю просити у Господа миру для дорогої української землі”, – сказав Папа Римський Франциск в кінці загальної аудієнції, що відбулася в середу на площі Святого Петра у Ватикані.

Фото із зустрічі понтифіка з військовими виклав капелан о. Степан Сус. Священики подарували Папі Франциску український прапор.

У повідомленні сказано, що з 19 до 21 травня в Марійському паломницькому центрі в Лурді (Франція) пройшло 59-е Міжнародне військове паломництво.

У паломництві взяли участь представники понад 40 країн-учасників, зокрема, близько 12 тис. паломників, з них 1 500 – з Хорватії, 800 – з Німеччини, 180 – з Польщі та 130 – з України.

Папа Франциск завершив пасхальне послання благословенням на адресу України.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE