Politerno > Україна і світ > Юлія Тимошенко відхрестилася від домовленостей із олігархами (Відео)

Юлія Тимошенко відхрестилася від домовленостей із олігархами (Відео)

  • 26 Травня, 2017
  • 1597 Переглядів
  • 0

“Мене блокували на всіх президентських виборах і фальшували їх, щоб я не перемогла, саме через те, що я ніколи не домовлялася з олігархами”.

Про це на телеканалі ZIK заявила Юлія Тимошенко, лідерка фракції “Батьківщина” у ВРУ, коментуючи питання щодо існування домовленостей із олігархами напередодні президентських виборів.

“Я розумію депутатів із БПП, які намагаються навісити на мене те, що насправді стосується їхнього шефа, до керівника їхньої партії – БПП. Мене у в’язницю багаторазово кидали якраз за те, що я не співпрацюю з кланами, з олігархією. Мене блокували на всіх президентських виборах і фальшували їх, щоб я не перемогла, саме через те, що я ніколи не домовлялася з олігархами”, – заявила Юлія Тимошенко.

Що ж до поїздки депутата від “Батьківщини” Олександра Абдулліна до Женеви начебто на зустріч із олігархом Ігорем Коломойським, гостя програми наголосила, що нардеп має товариські стосунки з Ігорем Палицею, з яким і зустрічався за кордоном.

Водночас Юлія Тимошенко заявила, що у чинного Президента України Петра Порошенка з олігархами існує “бізнес 50х50”.

“Це абсолютне єднання. Подивіться, для кого зараз підвищуються тарифи, – для газової мафії. Для мафії, яка працює у системі електроенергії, генерації і реалізації, тарифи збільшилися у 4,5 раза.

Усе, що відбувається нині на ринку тарифів – це абсолютна корупція з кланами. Я не хочу розбиратися у їхній внутрішній “кухні”, але можу точно сказати, що сьогодні Україною правлять клани”, – заявила Юлія Тимошенко.

Гостя програми зауважила, що зараз оголосили про те, що Янукович та його оточення вивели з країни 45 мільярдів доларів.

“Це половина ВВП країни. А скажіть мені, будь ласка, як могли вивести 45 мільярдів доларів з України Янукович, його оточення, усі так звані чорні бізнесмени, якщо міністром економіки там був Петро Порошенко?

Без міністра економіки жодну копійку неможливо вивести за межі України”, – заявила лідерка “Батьківщини”.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE