Politerno > Україна і світ > Смішно і гидко читати ще про якісь рейтинги Порошенка, – Степан Хмара

Смішно і гидко читати ще про якісь рейтинги Порошенка, – Степан Хмара

  • 28 Травня, 2017
  • 2011 Переглядів
  • 0

Своє бачення політичної ситуаціі в державі опублікував у Facebook Степан Ількович Хмара — український політик, правозахисник, довголітній політв’язень радянських концтаборів, народний депутат України І, II та IV скликань. Герой України (2006)

Три роки мародерства України!

Такий результат владарювання Порошенка на посту Президента України. Він завершив формування мафіозної системи управління в державі , де він верховний мафіозі ( “хрещений батько”).

Порошенко довершив те, що розпочав Янукович, але не встиг закінчити. Порошенко перетворив клуб олігархів з рівноправних партнерів у групу підпорядкованих йому васалів.

Порошенко править за допомогою закритої кліки найбільш довірених поплічників. Він узурпував практично всю реальну владу в своїх руках, що є посяганням на Конституційний лад.

Порошенко повністю підпорядкував собі парламент. ВРУ, як найвищий орган представницької влади зруйнований і не виконує своїх конституційних повноважень: законотворчої,контрольної ті формуючої виконавчу гілку влади. Парламент перетворився в декоративний орган,який освячує замовлення кліки Порошенка.

Перетворив правоохоронні органи і суди в обслуговуючі кліку Порошенка структури. Контроль ЗМІ набув загрозливого стану. Кадрова політика Порошенка злочинна-руйнівна( катастрофічно непрофесійний уряд, штовхає Україну до економічного краху і катастрофічного зубожіння народу).

Порошенко відповідальний за руйнування бойківської системи України і пограбування мільйонів українців.

Порошенко на догоду Путіну штовхає Україну до капітуляції і знищення української держави:

а) толерує безкарність московської “п”ятої колони”

б) сприяє російському бізнесу в Україні;

в) блокує юридичне визнання факту російської агресії проти України не припиняє дипломатичних відносин з агресором РФ;

г) пішов на капітулянські мінські домовленності ( план Путіна по знищенню України) і вперто не бажає шукати виходу з цього глухого кута.

Насправді політика Порошенка типово колабораціоністська, тобто зрадницька. Крім того інтереси російської мафії має багато спільних інтересів з мафією українською (порошенківською) . Звісно, що Порошенко є головним джерелом корупції в Україні.
Тобто, політика Порошенка не є спрямована на нестримне особисте збагачення є антинародною і загрозливою для Української держави.

Українське суспільство повинно нарешті зрозуміти: владарювання Порошенка і збереження повноцінної української держави речі несумісні , тому завдання суспільства змусити його відійти від влади і належним чином покарати.

Смішно і гидко читати ще про якісь рейтинги Порошенка. Це просто непристойно.

В суспільстві повинна відбуватися жвава дискусія як повинен бути покараний Порошенко, як повернути з офшорів з різних кінців награбовані в Україні багатства.

Степан Хмара

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE