Politerno > Україна і світ > Київ віддав НАТО доповідь про зв’язки РФ з терористами

Київ віддав НАТО доповідь про зв’язки РФ з терористами

  • 29 Травня, 2017
  • 1475 Переглядів
  • 0

Документ містить факти підтримки і координації дій Росії, в тому числі і з ІГІЛ.

Народний депутат від БПП Ірина Фриз передала віце-президенту Парламентської асамблеї НАТО Расі Юкнявічене і членам національних делегацій Альянсу доповідь про зв’язки Росії з терористичними організаціями на Близькому Сході і в Середній Азії.

Про це вона написала на своїй сторінці в Facebook в неділю, 28 травня.

“Під час засідання весняної сесії ПА НАТО в Тбілісі передала віце-президенту організації … і членам національних делегацій аналітичну доповідь про зв’язки Російської Федерації з терористичними організаціями на Близькому Сході і в Середній Азії.

Документ містить факти і аналіз шляхів комунікацій, підтримки та координації дій РФ з ІДІЛ, “Талібан”, ХАМАС, “Хезболла” і т.п.”, – повідомила нардеп.

Фриз зазначила, що Юкнявічене в своїй “презентації по РФ” запропонувала посилити НАТО на південному сході, розвивати систему протиракетної оборони, збільшити свою присутність в Литві, Латвії, Естонії, Польщі, а також активізувати зусилля по кіберзахисту і протидії російській пропаганді.

“Вона зазначила, що розуміє позицію України, яка заборонила трансляцію російських каналів, також висловила дуже слушну думку, порівнявши російське телебачення в Європі з цигарками: їх можна купити, але на пачці є попередження. Так само російські телеканали можуть промаркувати”, – підкреслила нардеп .

Раніше президент України Петро Порошенко заявив, що тільки НАТО може зупинити російську агресію. На його думку, нинішня Росія являє собою глобальну небезпеку.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE