Politerno > Тернопільщина > Під час візиту Гройсмана рятувати чиновників прийшлось директору “Техно-буд-центру” Юрію Ханіну

Під час візиту Гройсмана рятувати чиновників прийшлось директору “Техно-буд-центру” Юрію Ханіну

  • 31 Травня, 2017
  • 7039 Переглядів
  • 0

Фото Бориса Машлянки “Про все”

Візит Прем’єр-міністра Володимира Гройсмана на Тернопільщину завдав багато клопоту не тільки обласному керівництву але й пересічним громадянам, адже через його приліт Львівську трасу було перекрито, внаслідок чого утворилася довжеленна черга з автомобілів.

Основним місцем дислокації стала ділянка дороги на трасі Тернопіль-Кременець поруч з рестораном “Стожари”. Прем’єр проінспектував стан ремонтних робіт.

Зустрічати Гройсмана біля “Стожарів” приїхала майже вся провладна когорта тернопільських нардепів: від порошенківця Барни-старшого до “фронтовика” Романа Заставного. Цим разюче візит на Тернопільщину відрізняється від зустрічі Гройсмана на Львівщині.

Це свідчить, що тернопільські нардепи, які входять в коаліцію, тримаються купи та пробують спільно з обласним керівництвом вирішувати насущні проблеми. Очевидно, що об’єднуючу місію взяв на себе досвідчений Роман Заставний.

Місцеві високопосадовці не завжди встигали за діловим темпом голови уряду. Гройсман і сучасну техніку встиг випробувати, і швидкістю думки часом ставив у ступор тернопільських чиновників, які не завжди могли зорієнтуватися на професійні репліки Прем’єр-міністра.

Сказати, що сам прем’єр добре розуміється на усіх тонкощах укладки асфальту важко, але на відміну від попередніх керівників уряду, Гройсман знає певні нюанси будівництва і ремонту доріг (з огляду на сімейні зв’язки) та на певному рівні володіє відповідною лексикою. Та не дивлячись на поверхневе володіння темою прем’єром, перші особи області все рівно не могли дати чітких відповідей на його запитання.

Відтак посадовців, в тому числі і дорожних, довелося рятувати директору “Техно-буд-центру” Юрію Ханіну, який і техніку показав, і фахово на запитання відповідав, і навіть своїми відповідями очільника Уряду в кут загнав. Саме його фірма проводить ремонтні роботи на збаразькій частині дороги Тернопіль-Кременець.

Голова уряду прилетів на Тернопільщину з Львівщини, де оглядав стан ремонту дороги Львів-Тернопіль, і міг порівняти якість робіт. До речі, львівський напрямок скандально відомої дороги ремонтується дивовижними темпами.

Ремонти доріг є “фішкою” Гройсмана – Прем’єр-міністра. Як відомо, у планах голови уряду – відновити та надати європейського блиску траспортним коридорам, що з’єднують Львів через Тернопіль, Хмельницький і Вінницю з півднем країни та напрямок Брест – Чернівці.

Відтак, за якістю та оперативністю ремонту українці будуть оцінювати професійні якості Гройсмана на чолі уряду. За таких обставин для нього буде принциповим, щоб виділені кошти не просто були освоєні, але й були якісно зроблені дороги.

Як стало відомо з неофіційних джерел, керівник уряду дав вказівку працівникам контролюючих служб ретельно перевіряти кожну витрачену на ремонти гривню. Символічно, що напередодні візиту Гройсмана прокуратура повідомила про порушення кримінальних проваджень через завищення вартості ремонтних робіт у Чорткові.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE