Politerno > Україна і світ > Посол Великобританії офіційно підтвердила британське громадянство Насірова

Посол Великобританії офіційно підтвердила британське громадянство Насірова

  • 8 Червня, 2017
  • 1503 Переглядів
  • 0

Посол Великобританії в Україні Джудіт Гоф підтвердила, що лист британської сторони в Національне антикорупційне бюро України про британське громадянство Романа Насірова справжній.

Про це вона написала у своєму Twitter.

Таким чином Гоф відреагувала на заяви відстороненого голови Державної фіскальної служби і його адвокатів про те, що у нього немає британського паспорта, а доказам НАБУ в цьому вони не довіряють.

“Посольство ВБ підтверджує направлення листа НАБУ від 06.03.2017 та подальшу інформацію, надану паспортною службою ВБ українській стороні”, – написала посол.

.

Про те, що у САП є офіційна відповідь Лондона, що Роман Насіров є підданим Великобританії з 2012 року, повідомив голова Спеціальної антикорупційної прокуратури Назар Холодницький. Також він зазначив, що відсторонений голова ДФС Роман Насіров заперечує те, що має британський паспорт.

Як повідомлялось, Солом’янський райсуд Києва відмовився стягнути 100 мільйонів гривень в дохід держави з тимчасово відстороненого голови ДФС Романа Насірова.

Насіров, у свою чергу, попросив суд не забирати заставу в 100 мільйонів через те, що він не здав британський паспорт. Нагадаємо, у Насирова все-таки знайшли британський паспорт

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE