Politerno > Україна і світ > Олег Ляшко проводить вихідні в Парижі зі своїм кумом Юрієм Сухіним

Олег Ляшко проводить вихідні в Парижі зі своїм кумом Юрієм Сухіним

  • 24 Червня, 2017
  • 1979 Переглядів
  • 0

Лідер радикалів Олег Ляшко і його кум Юрій Сухін, котрий є заступником Ляшко по партії, проведуть вихідні в Парижі.

По закінченню п’ятничного засідання Верховної Ради, 23 червня, о 14.55 лідер Радикальної партії Олег Ляшко разом з Сухіним ступили на борт літака Air France.

Незважаючи на те, що раніше Олег Ляшко зізнавався в коханні українським авіалініям, для цієї подорожі він скористався французьким авіаперевізником.

О 17.10 за місцевим часом вони приземлилися в аеропорту Париж Шарль-де-Голль.

Прямо в аеропорту вони взяли в оренду автомобіль, за словами джерела “Страни“, оренда авто обійшлася лідеру радикалів в 2 тисячі євро.

За інформацію джерел видання, після паризьких вихідних шляхи Ляшко і Сухіна розійдуться – лідер Радикальної партії відбуде до Страсбурга на літню сесію ПАРЄ в якості члена української делегації, а Сухін повернеться до Києва.

Вартість квитка на прямий рейс Air France Київ-Париж в одну сторону стартує від 200 доларів.

Наприклад, на понеділок, 26 червня, найдешевший квиток коштує 328 доларів. Сухін і Ляшко часто проводять дозвілля разом.

В квітні цього року Ляшко зі своїм кумом, однопартійцем Юрієм Сухіним, повернулись з відпочинку в Герцлії (Ізраїль). Зокрема, в одній з груп вказувалось, що нардепи-радикали відпочивали у готелі “The Ritz-Carlton”, у якому номер коштує 900$ на добу.

Влітку 2015 року вони літали на острів Капрі (Італія). Тоді ЗМІ писали, що зупинилися вони в готелі Capri Tiberio Palacе, де номер коштував до € 3500 в добу.

У січні нинішнього року вони разом відпочивали в Таїланді.

У травні нинішнього року Ляшко з Сухіним провели три дні в Австрії. Там вони відпочивали разом зі своїм другом Даніелем Лайсом. Тоді джерело в оточенні Ляшко розповів подробиці цієї подорожі. Відразу після прильоту до Відня Ляшко і Сухіна зустрів київський студент, громадянин Німеччини Даніель Лайс, з яким лідера радикалів останнім часом часто бачать разом. Компанія сіла в одну машину і вирушила в бік міста Грац по автобану. Цілий день трійця пробула в Клагенфурті – місті на півдні Австрії (передгір’ї Альп). Друзі їздили по дорогих ресторанах і нічних клубах. Коли прийшла пора відпочивати, то розмістилися в одному готелі.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE