Politerno > Україна і світ > Порошенко доручив змінити в Конституції статус Криму

Порошенко доручив змінити в Конституції статус Криму

  • 28 Червня, 2017
  • 1745 Переглядів
  • 0

Конституційна комісія отримала доручення президента України Петра Порошенка щодо підготувки проекту змін до основного закону щодо статусу Криму.

Про це повідомляє 5 канал.

Народний депутат від “Радикальної партії”, член Конституційної комісії Юрій Чижмарь заявив, що він з колегами працює по статусу Криму.

“Що стосується сьогодні, то ми працюємо тільки по статусу Криму, тому що ми зрозуміли, що на сьогоднішній день Автономна Республіка Крим не може вже існувати в складі унітарної країни”, – сказав Чижмарь.

Читайте також: Не стане Путін “розмінювати Крим на Донбас”, – Юрій Касьянов 

У відповідь на питання, що ще розглядає Конституційна комісія, крім статусу Криму, депутат відповів: “Нічого. Зараз комісія отримала, скажімо так, доручення президента працювати саме над розділом 10, де описаний статус автономної республіки Крим”.

Як пвідомо, в травні на Банковій обговорювали зміни Конституції України по Криму і кримських татар. Згідно обговорюваних варіантів, Криму може бути присвоєний статус національної автономії кримськотатарського народу (зараз кримська автономія не має національного статусу).

Читайте також: Кримське питання для влади закрите остаточно – політолог

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE