Politerno > Україна і світ > Порошенко відповів на петицію про розблокування “Вконтакте”

Порошенко відповів на петицію про розблокування “Вконтакте”

  • 30 Червня, 2017
  • 1504 Переглядів
  • 0

Відповідно до Конституції Президент України Петро Порошенко розглянув електронну петицію № 22/036543-еп “Отменить блокировку интернет-ресурса Вконтакте”, яка зібрала понад 25 тисяч підписів.

Відповідна інформація з’явилася на офіційному сайті українського гаранта.

Президент Петро Порошенко відмовився скасувати свій указ про блокування в Україні російської соціальної мережі “ВКонтакте”.

Так глава держави відповів на електронну петицію авторства Анатолія Ткаченка, яку на сайті президента підписали понад 25 тис. осіб.

Зокрема, президент зазначив, що холдинг Mail.ru Group, до складу якого входить “ВКонтакте”, широко використовується спецслужбами РФ для просування російської пропаганди і проведення спеціальних інформаційних операцій проти України та її громадян.

Крім того, наголошується у відповіді, спецслужби РФ використовують цю соцмережу для вербування агентури і збору інформації в зоні АТО, а також для залучення населення в антинародні акції й масові заворушення, що загрожує інформаційній безпеці держави.

Тому, на думку Порошенка, підтримання цієї петиції є неможливим.

Нагадаємо, низку російських інтернет-ресурсів, серед яких Mail.ru та “Вконтакте”, президент Петро Порошенко заборонив своїм указом від 16 травня.

Читайте також: Турчинов назвав різницю між Facebook і ВКонтакте щодо України (Відео)

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE