Politerno > Україна і світ > Пинзеник пояснив, чому рішення по Полякову та Розенблата відрізняються, незважаючи на спільну справу

Пинзеник пояснив, чому рішення по Полякову та Розенблата відрізняються, незважаючи на спільну справу

  • 7 Липня, 2017
  • 1594 Переглядів
  • 0

Глава регламентного комітету ВР Павло Пинзеник пояснив, чому рішення щодо подань ГПУ на на нардепів Борислава Розенблата і Максима Полякова відрізняються.

Про повідомляє “112 Україна”.

За його словами, вплинула на прийняття цього рішення доказова база, яка була продемонстрована генпрокурором і реакція на застереження комітету, які були викладені під час розгляду питання по Полякову.

“Нами було висловлено ряд сумнівів щодо того, яким чином була зібрана доказова база у кримінальній виробництву, щодо яких зверталися до ВР по Розенблата і Полякову … По Розенблата, всім більш-менш очевидно. Щодо Полякова, на базі тих матеріалів, які нам були надані вчора, ми прийшли до висновку, що їх мало щоб рекомендувати ВР притягнути його до відповідальності і згоди на арешт “, – пояснив депутат.

Нагадаємо, що в НАБУ вважають, що нардепи Поляков і Розенблат, по підкріпленої фінансами “прохання” фірми-нерезидента, внесли в законопроект про видобуток бурштину правки, згідно з якими рентна плата за видобуток бурштину скорочується з 25 до 5%.

Сьогодні Регламентний комітет схвалив зняття недоторканності та арешт Розенблата.

Як повідомлялось, генпрокуратура на засіданні регламентного комітету представила свої відеодокази по бурштиновому справі проти нардепа Борислава Розенблата (БПП), на якому зафіксовано як особисто він обговорює з підставним агентом деталі корупційної угоди.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE