Politerno > Тернопільщина > На Збаражчині п’яні представники Радикальної партії Ляшка вчинили напад на підприємство під виглядом правоохоронців (Відео)

На Збаражчині п’яні представники Радикальної партії Ляшка вчинили напад на підприємство під виглядом правоохоронців (Відео)

  • 10 Липня, 2017
  • 1662 Переглядів
  • 0

У ніч з 5-го на 6-те липня на приватне підприємство “Піроліз груп”, яке базується на околицях села Новики Збаразького району, увірвалися невідомі люди з погрозами закрити виробництво, пише видання Тернополяни

Представившись працівниками правоохоронних органів (УЗЕ, екологічною службою та іншими) напали на охоронця і вимагали всі документи по підприємству.

За словами працівника “Піроліз груп” всі так-звані правоохоронці на вигляд були п’яними, постійно шпорталися та плуталися у словах. Від них несло алкоголем. Погрожуючи фізичною розправою охоронцю вчинили безпрецедентний обшук на приватному підприємстві.

“Головним організатором цієї “перевірки” виявився голова фракції “Радикальної партії Ляшка” у Збаразькій райраді Роман Сисак, який, за інформацією громадськості, всім відомий своїми п’яними дибошами, – розповів директор “Піроліз груп” Руслан Дацюк. –

Іншим працівником “правоохоронних” органів виявився помічник депутата обласної ради екс-регіонала Богдана Яциковського Роман Чернета”.

Сам факт нападу зафіксували камери спостереження підприємства. Керівництво приватної структури звернулося у правоохоронні органи із відповідною заявою

Варто зауважити, що “Піроліз груп” є одним з провідних платників податків у Збаразькому районі.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE