Politerno > Україна і світ > Омелян звинуватив “Міжнародні авіалінії України” в тому, що лоукостер Ryanair пішов з України

Омелян звинуватив “Міжнародні авіалінії України” в тому, що лоукостер Ryanair пішов з України

  • 10 Липня, 2017
  • 1641 Переглядів
  • 0

10 липня стало відомо, що один з найпопулярніших європейських перевізників, Ірландська авіакомпанія-лоукостер Ryanair, офіційно оголосив про відмову заходити на український ринок через те, що “аеропорт “Бориспіль” вирішив захистити авіаквитки за високими тарифами.

Про це повідомила прес-служба компанії.

 “Ryanair оголошує, що скасовує свій запланований прихід в Україну після того, як київський аеропорт не виконав угоду, досягнуту в Міністерстві інфраструктури з посадовими особами аеропорту та нинішнім генеральним директором аеропорту паном Рябікіним у березні цього року”, – йдеться в повідомленні.

У Ryanair відзначили, що аеропорт “Бориспіль” став на сторону авіакомпаній з високими тарифами, включаючи “Міжнародні авіалінії України”, і позбавив українських пасажирів доступу до дешевих авіаквитків.

“В результаті у Ryanair немає вибору, окрім як скасувати 4 нових київських маршрути та 7 нових львівських маршрутів, що призведе до втрати більше 500 000 пасажирів і 400 робочих місць”, – додали в компанії.

Ryanair приносить вибачення перед клієнтами, які вже забронювали рейси. Їм повернуть кошти за квитки.

У ситуації з відмовою найбільшого лоукостера Ryanair від запланованого входу в Україну з огляду на нібито порушення договору з боку “Борисполя” винен і найбільший авіаперевізник країни – авіакомпанія “Міжнародні авіалінії України” (МАУ).

Про це пише міністр інфраструктури України Володимир Омелян в Facebook.

“Майберг (Арон Майберг, голова наглядової ради МАУ – Ред.) і Рябикин (Павло Рябікін, глава “Борисполя”- ред.) можуть відкривати шампанське”, – написав міністр.

У коментарях до публікації він також зазначив що “МАУ не може визначати країні, що їй робити і чи переплачувати за неякісні послуги”.

Користувачі соціальних мереж активно обговорюють новину про те, що ірландський лоукостер Ryanair оголосив про свій вихід з України.

Інтернет-юзери та користувачі послуг Ryanair не стримують свого гніву, бо всі чудово розуміють, на користь якого авіамонополіста все робилось.

 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE