Politerno > Тернопільщина > Яциковський найняв групу підтримки для виступу під час сесії облради

Яциковський найняв групу підтримки для виступу під час сесії облради

  • 13 Липня, 2017
  • 2128 Переглядів
  • 0

Як відомо, жителі гуртожитку по вул. Лепкого, 5, щоб захистити свої права на помешкання зорганізували звернення до депутатів Тернопільської обласної ради і дружно відвідали позачергове засідання сесії.

Ми вже повідомляли про те, як у той день представник “Радикальної партії Ляшка” Богдан Яциковський звинуватив мешканців гуртожитку у політичній приналежності, і що саме з цієї причини вони отримали право власності на житло.

Як наслідок, цей виступ супроводжувався вигуками “Ганьба”. А коли до депутата підійшла одна із жіночок років п’ятдесяти, щоб наочно пояснити ситуацію навколо гуртожитків, Яциковський злякався і покликав на допомогу поліцейських. На клич про допомогу прибігли більше як півдесятка правоохоронців на чолі з обласним начальником Олександром Богомолом.

Нещодавно з власних джерел  “Політерно” стало відомо про деякі цікаві моменти тих подій. Як з’ясувалось, щоб прикрити власну недолугість в даному питанні, радикальний екс-регіонал запросив на сесію 5 липня, за винагороду, групу підтримки. Що цікаво, як згодом з’ясувалось, жінки розмовляли російською мовою, принамні в телефоні писали смс мовою окупантів. Тернополяни, котрі сиділи поруч з жінками розповіли, що в телефоні однієї з них помітили наступну смс-переписку: “Василий Москва: Сижу – театр необыкневенный, актёры полное дерьмо, но играют свою роль превосходно”.

Про цю групу знав й голова обласної ради, також екс-регіонал, Віктор Овчарук, адже під час розгляду питання надав слово не реальним жителям гуртожитку на Лепкого, а запрошеним акторам.

На головному фото видно, як Богдан Яциковський в коридорі облради спілкується з чоловіком, котрий, власне, й відповідав за дану акцію. Очевидець розмови розповів, що чув на власні вуха, як Яциковський сказав невідомому: “Ви нормально попрацювали, премія буде… а зараз відведи їх в столову, нехай поїдять”.

Що власне і відбулось згодом.

Дуже не хочемо вірити, що то сам Микола Янович з Москви прислав групу підтримки своїм колишнім однопартійцям…

Окремо хотілось би звернутись до присутніх на сесії учасників АТО Збаразького району, котрим Яциковський дав свого часу приміщення  під офіс. Хлопці, не дозволяйте аби вас використовували в своїх брудних іграх. Ви без належного вивчення проблеми втрутились в дане питання на догоду політикам з дуже заплямованою репутацією. Не ганьбіться.

 

 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE