Politerno > Тернопільщина > Стаюра допомагає Артимовичу зберегти мандат – депутати тиснуть на ТВК

Стаюра допомагає Артимовичу зберегти мандат – депутати тиснуть на ТВК

  • 21 Липня, 2017
  • 1698 Переглядів
  • 0

Як відомо, 11 липня, в Тернопільській обласній філармонії о 19.30 ініціативна група виборців, більшістю голосів, прийняла рішення розпочати процес збору підписів мешканців Тернополя щодо відкликання мандатів трьох депутатів, яких виключили з партії “Батьківщини” за підтримку скандальних змін до Генплану. 

Мова йде про Андрія Артимовича, Петра Поврозника та Наталії Шоломійчук.

Як стало відомо з власних джерел сайту “Статус-інфо“, нещодавно Андрій Артимович повернувся з відпочинку. З перших днів він розпочав активну діяльність по перешкоджанню вищевказаної ініціативи Тернополян.

Зокрема, джерела сайту повідомили, що у цьому йому допомагає депутат Тернопільської міської ради від ВО “Свобода” та один з найбільш наближених депутатів до міського голови Тернополя Сергія Надала Володимир Стаюра, відомий організацією провокацій під стінами міськради щодо перешкоджання діяльності екс-«свободівців» Івана Сороколіта, Романа Навроцького та Ігора Турського.

За даними сайту Артимович та Стаюра відвідують членів ТВК й здійснюють на них тиск, задля унеможливлення прийняття ними справедливого рішення по відкликанню депутатів.

Як повідомив нещодавно Іван Сороколіт (цитата) “Пробито чергове дно аморальності “відкликальників” з партії “Свобода””. Виявляються прямі фальсифікації з підписами громадян за відкликання мандатів Сороколіта, Турського та Навроцького.

Сайт підсумовує… Тож, на цьому “свободівці” Надала зупинятись не збираються. Тепер вони перешкоджатимуть справжній народній ініціативі по відкликанню мандатів продажних депутатів. Адже навіть їхні колишні партійні очільники звинуватили їх у взятих “30 срібних” за Генплан.

Як відомо “Свобода” не спромоглась завершити процес збору підписів виборців за відкликання своїх колишніх колег. Зокрема багатьох членів ТВК збентежили численні ознаки фальсифікацій підписів виборців. Саме тому, як повідомляють самі члени ТВК, кворуму так і не було зібрано.

 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE