Politerno > Україна і світ > Савченко презентувала відеоролик про зміни, у якому закликала переписати населення і впроваджувати референдуми (Відео)

Савченко презентувала відеоролик про зміни, у якому закликала переписати населення і впроваджувати референдуми (Відео)

  • 22 Липня, 2017
  • 2041 Переглядів
  • 0

Народний депутат Надія Савченко записала відео, в якому представила свою політичну силу, розповіла про цілі та завдання близьких їй людей.

Про це вона заявила в рекламному ролику на своєму каналі в YouTube.

У відео “Зміна політичної системи в Україні” представлені всі колишні лідери країни.

Серед чорно-білих портретів, яким починається ролик – є екс-прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк, нинішній мер Києва Віталій Кличко, голова “Батьківщини” Юлія Тимошенко, а також глава парламенту Володимир Гройсман і нинішній президент України Петро Порошенко.

“Українці, для того, щоб нам більше не довелося виходити на Майдан, для того, щоб ми більше не гинули в повстаннях в боротьбі зі злочинною владою, для цього Україні потрібна зміна політичної системи”, – заявляє Надія Савченко.

На її думку, такі зміни лежать в створенні механізму відкликання всіх представників з виборних посад.

У відео йдеться про необхідність проведення перепису населення та впровадження системи референдумів для безпосередньої участі населення у вирішенні важливих державних питань.

Як відомо, Надія Савченко зареєструвала в Міністерстві юстиції власну партію 17 липня, і показала її логотип на сторінці в Facebook.

“Суспільно-політична платформа Надії Савченко”. Відтепер я не тільки позафракційний народний депутат України, а також лідер і голова політичної партії “, – написала Савченко.

За її словами, зазначена політсила не є партією, створеною для неї або під неї.

“Це партія, під якою я ставлю своє ім’я. Це означає, що я несу відповідальність за те, щоб політична партія “Суспільно-політична платформа Надії Савченко” не зрадила декларовану нею мету змінити політичну систему України конституційним шляхом. Ми відкриті для роз’яснень нашої ідеї і обговорень”, – додала нардеп.

Ряд експертів вже назвали цю партію технічним проектом проти ВО “Батьківщина” (в минулому фракція БЮТ у ВР – Блок Юлії Тимошенко), котру називають лідерською партіює і пов’язують з іменем Юлії Тимошенко.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE