Politerno > Україна і світ > НАЗК передало нацполіції матеріали по справі Ляшка

НАЗК передало нацполіції матеріали по справі Ляшка

  • 26 Липня, 2017
  • 1252 Переглядів
  • 0

У міністерстві Авакова відкрили справу проти НАЗК через фальсифікацію протоколу у справі “радикала”.

Національна поліція почала розслідувати можливу фальсифікацію Національним агентством щодо запобігання корупції (НАЗК) протоколу про суміщення головою фракції Радикальної партії у Верховній Раді Олегом Ляшко депутатства і керівництва закритим акціонерним товариством “Редакція газети” Політика”.

Про це йдеться в повідомленні НАЗК.

“Дане кримінальне провадження відкрито за зверненням народного депутата (Ляшко) в зв’язку з складеним на нього уповноваженою особою НАЗК протоколом про вчинення адміністративного правопорушення, пов’язаного з корупцією”, – сказано в ньому.

Відзначається, що НАЗК невідкладно направив всі матеріали адміністративної справи до Головного слідчого управління Нацполіціі.

Посадові особи агентства готові максимально сприяти слідству і сподіваються на швидкі і об’єктивні висновки.

21 липня Печерський районний суд Києва закрив справу про суміщення Ляшко депутатства і керівництва закритим акціонерним товариством “Редакція газети” Політика “в зв’язку з відсутністю доказів провини депутата.

Раніше НАЗК просило Печерський райсуд Києва оштрафувати голови Ляшко на 6,8-11,9 тис. гривень за суміщення депутатства і керівництва закритим акціонерним товариством “Редакція газети” Політика “, а також за дачу завідомо недостовірних пояснень.

Агентство встановило, що Ляшко в 2006-2016 роках входив до виконавчого органу компанії і продовжує входити до складу правління ЗАТ.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE