Politerno > Україна і світ > Чоловік, якого збив молодший Шуфрич, лежить в реанімації у важкому стані

Чоловік, якого збив молодший Шуфрич, лежить в реанімації у важкому стані

  • 28 Серпня, 2017
  • 1467 Переглядів
  • 0

Чоловік, якого 26 серпня у Києві на автомобілі Bentley збив на пішохідному переході син народного депутата від Опоблоку Нестора Шуфрича, перебуває у важкому стані в реанімації.

Про це УП повідомив головний лікар Київської міської клінічної лікарні №17 Микола Дьомін.

“Лежить в реанімації, лікується”, – сказав головний лікар, уточнивши, що потерпілий у важкому стані.

На питання, чи є тенденція до поліпшення стану чоловіка, він відповів, що “це інформація інкогніто”.

Раніше прес-служба нардепа повідомила у Facebook, що для лікування потерпілого запросили з Ізраїлю нейрохірурга та спеціаліста з посттравматичної реабілітації.

Окрім того, прес-секретар столичної поліції Оксана Блищик повідомила УП, що з сином Шуфрича “проводяться усі слідчі дії”.

Також Блищик проінформувала, що їй не відомо, які саме слідчі дії проводять правоохоронці та які результати слідства.

Водночас “Українські новини” з посиланням на джерело в поліції зазначають, що мова, очевидно, йде про допит Шуфрича-молодшого.

Як повідомлялося, 26 серпня ввечері син народного депутата Нестора Шуфрича, Шуфрич Нестор Несторович, на автомобілі Bentley на пішохідному переході скоїв наїзд на перехожого, постраждалого госпіталізували з численними травмами. Першу допомогу чоловікові надав син головного рабина України Моше Асмана.

За фактом ДТП поліція відкрила  кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 “Порушення правил безпеки дорожнього руху” Кримінального кодексу.

27 серпня радник глави МВС Антон Геращенко заявив, що суд може призначити синові нардепа Нестора Шуфрича умовне покарання і великий штраф.

“Кримінальний кодекс за таке правопорушення може давати від 3 до 6 років позбавлення волі, але з урахуванням того, що син Шуфрича не був судимий, раніше не мав проблем із законом, суд може призначити умовне покарання у вигляді великого штрафу плюс умовне позбавлення волі”, – сказав він.

Читайте також: Суд відмовився відбирати землю у компанії Шуфрича і Бродського

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE