Politerno > Україна і світ > Син Шуфрича за скоєння ДТП може отримати тільки умовне позбавлення волі та штраф, – Антон Геращенко (Відео)

Син Шуфрича за скоєння ДТП може отримати тільки умовне позбавлення волі та штраф, – Антон Геращенко (Відео)

  • 27 Серпня, 2017
  • 1424 Переглядів
  • 0

Синові нардепа Нестора Шуфрича щодо відкритої проти нього статті можуть призначити умовне позбавлення волі через відсутність проблем з законом і судимостей раніше.

Про це заявив нардеп Антон Геращенко в коментарі телеканалу “112 Україна“.

За фактом ДТП поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 “Порушення правил безпеки дорожнього руху” Кримінального кодексу України.

“Кримінальний кодекс може давати за таке правопорушення від 3 до 6 років позбавлення волі, але з урахуванням того, що син Шуфрича не був судимий, раніше не мав проблем з законом, суд може призначити умовне покарання у вигляді великого штрафу плюс умовне позбавлення волі. Однак це (буде, – ред.) рішення суду. На сьогоднішній момент слідству потрібно провести експертизу, встановити швидкість, з якою рухався автомобіль, всі обставини цієї справи. Попередньо можна сказати, що пішохід переходив через пішохідний перехід, тому водій повинен у будь-якому випадку його пропускати”, – заявив Геращенко.

За словами Геращенко, швидше за все, провина водія тут буде очевидною.

Як повідомлялося, син народного депутата від “Опозиційного блоку” Нестора Шуфрича на Bentley збив у центрі Києва 31-річного чоловіка. Пішоходові, якого сьогодні збив син нардепа, надав першу медичну допомогу син головного рабина хасидів України Моше-Реувена Асмана Мендель: він устиг забігти до синагоги і взяти спеціальний ізраїльський медичний рюкзак першої допомоги, щоб допомогти потерпілому до приїзду швидкої.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE