Politerno > Україна і світ > У Сєвєродонецьку вбили лідера фракції “БПП” у міській раді

У Сєвєродонецьку вбили лідера фракції “БПП” у міській раді

  • 3 Листопада, 2017
  • 1632 Переглядів
  • 0

Голова Луганської ОДА Юрій Гарбуз заявляє про вбивство голови фракції БПП в Сєвєродонецькій міськраді Сергія Самарського.

“Учора ввечері було вбито голову фракції “БПП “Солідарність” Сєвєродонецької міської ради, громадського діяча Сергія Самарського”, – написав Юрій Гарбуз у Facebook.

Наразі тривають невідкладні слідчі дії.

“Виявлення і притягнення до відповідальності винних – обов’язок правоохоронних органів і наш борг перед світлою пам’яттю Сергія. Мої співчуття близьким і рідним!”, – додав Гарбуз.

Речниця поліції Луганщини Тетяна Погукай підтвердила УП факт убивства.

“Близько пів на першу ночі тіло Сергія Самарського знайшли у районі будинку №1 ЖК “Мрія” міста Сєверодонецька з ознаками насильницької смерті – розбита голова”, – сказала Погукай.

Вона додала, що наразі судові медики проводять розтин тіла з метою встановлення остаточної причини смерті. На місці продовжує працювати слідчо-оперативна група.

“Відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України”, – сказала Погукай.

Вона додала, що поліція розглядає декілька версій убивства.

“Основна – убивство на підґрунті його політичної діяльності, бо він був дуже відомою людиною у місті, займав таку активну позицію і дуже підтримував інтереси громадян. Не відкидається версія розбійного нападу і інші версії, пов’язані з його бізнесовими справами, якими він займався до депутатства”, – сказала Погукай.

Луганщіна.ua з посиланням на джерело в правоохоронних органах пише, що тіло Самарського виявили після заяви в поліцію його дружини, яка не змогла йому додзвонитися після роботи. Депутат дзвонив дружині, виходячи з міськради о 18:00.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE