Politerno > Україна і світ > Корбан: Наш президент в серйозній небезпеці!

Корбан: Наш президент в серйозній небезпеці!

  • 3 Листопада, 2017
  • 1802 Переглядів
  • 0

Дорогі співвітчизники!

Наш президент в серйозній небезпеці! І не тільки тому, що з усіх боків оточений зовнішніми і внутрішніми ворогами. А тому, що виявився в натуральному військовому котлі, який йому влаштували наближені дурні і ряджені бодігарди.

Вчора під час інтерв’ю у Наташі Влащенко у всій своїй дурості був представлений головний бодігард країни, він же колишній міністр оборони, він же Гелетей Іловайский.

Мені складно по суті коментувати те, що ляпав в ефірі цей бовдур.

У Гелетея вже 15 років не змінюється номер телефону, – так він відповів на питання, яким чином Онищенку вдалося записати президента в його кабінеті. У нього про записи запитують, а він про свій телефон…

Але найбільше мене збентежило, коли з вуст цього дурня прозвучало моє ім’я в якості командувача Іловайською операцією. Гелетей пояснив, що він, будучи міністром оборони, не чув про наявність підрозділів ЗСУ під Іловайськ, а добровольчі батальйони, підлеглі МВС, випадково там заблукали і зустрілися із випадково заблукавшими там російськими військами.

Одна його фраза чого варто – “ви коли-небудь чули, що ми в котлі?”.

Вважаю, що в майбутніх спогадах про Іловайську трагедію, яку Гелетей вчора назвав “битвою”, йому привидиться, що і ті й інші були спущені, як повітряний десант. Так як вже вчора в його фантазіях над Іловайськом кружляли військові винищувачі і космічні супутники від Муженка.

Знаючи ситуацію не з чуток, на відміну від Гелетея, порадив би йому сидіти тихо і не відсвічувати. Вже дуже він мені нагадує того самого Фунта з романів Ільфа і Петрова, який “сидів при всіх владах”.

На місці Головнокомандувача, я б йому навіть армійську каптерку не довірив. Тому як Гелетей з тих бодігардів, хто ні вкрасти ні покараулити не може.

Ну а рішення по Іловайську приймалося не в моєму кабінеті, і вже точно не в його.

А поки ж Гелетей може до блиску натирати нагороди на своєму генеральському кітелі, кількістю яких позаздрив би будь-який північнокорейський воєначальник. І перечитувати попередні підсумки розслідування Іловайської трагедії, якими займається військова прокуратура, де рано чи пізно будуть встановлені імена винних.

Головне, щоб наступні 15 років Гелетей не прожив в еміграції з молдавським номером.

Додаю відео: ось що буває, коли охоронець стає міністром оборони країни. Боже, бережи президента, народ і армію від дурнів, вони гірше ворогів!

Gennady Korban
Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE