Politerno > Україна і світ > США ввели санкції проти двох авіакомпаній в Україні

США ввели санкції проти двох авіакомпаній в Україні

  • 15 Вересня, 2017
  • 1503 Переглядів
  • 0

Сполучені Штати Америки ввели санкції проти двох українських авіакомпаній за співпрацю з авіаперевізниками Ірану і Іраку.

Про це повідомляється на сайті Департаменту казначейства США.

Всього обмежувальні заходи були введені проти 11 юридичних і фізичних осіб за співпрацю з іранськими компаніями і особами, які перебували під санкціями.

Зокрема, йдеться про те, що Управління з контролю за іноземними активами Держказначейства США, згідно з виконавчим указом №13224, внесло до списку санкцій засновані в Україні авіакомпанію “Хорс” (Khors Aircompany) і авіакомпанію “Дарт” (Dart Airlines) у зв’язку з наданням іранським і іракським авіакомпаніям, які вже перебували під санкціями, авіаційно-транспортних послуг.

Українські компанії співпрацювали з іранськими компаніями “Каспийские авіалінії” (Caspian Air) і Mahan Air і іракської авіакомпанією Al-Naser Airlines, що потрапили під санкції з 2011 по 2015 рік.

Як відомо, раніше США запідозрили Україну в торгівлі військовими секретами з “санкцій” Північною Кореєю. Зокрема, New York Times написало про дослідження американських розвідслужб, згідно з яким, успіх КНДР – запуск ряду балістичних ракет після низки провалів – став можливий після “зміни постачальників”.

Читайте також: Ракетні двигуни, про які написано у The New York Times, вже не виготовляють в Україні, – політолог (Відео)

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE