Politerno > Україна і світ > Арештованого учасника “прориву Саакашвілі” відвезли до реанімації з зали суду (Відео)

Арештованого учасника “прориву Саакашвілі” відвезли до реанімації з зали суду (Відео)

  • 26 Вересня, 2017
  • 1442 Переглядів
  • 0

За попередньою інформацією, під час оголошення рішення суду учасник АТО Бурцев впав у діабетичну кому, бо протягом дня не приймав інсулін

Апеляційний суд Львівської області залишив без змін запобіжний захід соратнику колишнього голови Одеської облдержадміністрації, екс-президента Грузії та лідера партії “Рух нових сил” Михеїла Саакашвілі Олександрові Бурцеву, який брав участь у “прорив кордону” в пункті пропуску “Шегині”, повідомило видання ZN.UA

Згідно з рішенням суду, Бурцев повинен до 9 листопада утримуватися під вартою без права внесення застави.

Під час оголошення рішення суду, заарештований втратив свідомість.

Саакашвілі заявив, що Бурцев є інсулінозалежним диабетиком, і протягом дня йому не дозволяли приймати препарат.

За словами політика, судді відхилили клопотання адвокатів виміряти рівень цукру в крові арештованого під час судового засідання.

Швидка допомога забрала Бурцева із залу суду до реанімації. У прес-службі партії “Рух нових сил” повідомили, що заарештований впав у кому.

Нагадаємо, 10 вересня позбавлений українського громадянства екс-губернатор Одеської області Міхеіл Саакашвілі і його прихильники прорвали кордон силовиків на кордоні з Польщею.

Мостиський районний суд Львівської наклав на Саакашвілі адміністративне стягнення у розмірі 200 неоподатковуваних мінімумів громадян (3400 грн) в адміністративній справі про незаконне перетинання українського кордону.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE