Politerno > Україна і світ > “Я добре володію зброєю, мені бити не потрібно”: Береза розповів деталі інциденту з палієм (Відео)

“Я добре володію зброєю, мені бити не потрібно”: Береза розповів деталі інциденту з палієм (Відео)

  • 27 Вересня, 2017
  • 1562 Переглядів
  • 0

Чоловік, який намагався підпалити будинок народного депутата Юрія Берези, вважається божевільним і постійно знаходився в лікарні

Про це нардеп повідомив в ефірі “112 Україна”.

“Досить цікава ситуація з цією людиною. Він вважається божевільним, він у лікарні постійно. На початку червня ця людина пропав і з’явився тільки 3-4 дні біля мого будинку. Наслідки дії кінологів, – ця людина перебувала біля будинку, переховувався десь два дні. У мене велике питання: це божевільний взагалі? Або це та людина, яка ідентифікується?”, – сказав він.

Береза ​​також спростував побиття затриманого.

“Я практично з ним не говорив. Я повернувся о 4 годині, а в 2 він був затриманий. Коли я повернувся, охоронцям сказав, щоб викликали поліцію і передали його їм. Я ще раз кажу, – я добре володію зброєю, мені бити не потрібно. Якби я був там, на місці, ситуація розгорнулася б, напевно, по-іншому. На жаль, мене тоді не було”, – додав він.

Як повідомлялося раніше, 23 вересня близько опівночі в Дніпропетровській області чоловік підпалив будинок в с. Чумаки П’ятихатського району та автомобіль Nissan. Як пізніше стало відомо, будинок належить дружині народного депутата від “Народного фронту” Юрія Берези.

Палій був затриманий, проте перед цим погрожував бойовою гранатою РГД-5 з запалом. Ним виявився житель Кривого Рогу 1980 року народження. Слідчі порушили кримінальну виробництво і попередньо кваліфікували злочин за ч. 2 ст. 194 КК України (умисне знищення або пошкодження майна). Підозрюваний затриманий в порядку ст. 208 КПК України.

ЗМІ повідомляли, що Береза ​​побив затриманого. Інші джерела видання також поінформували, що поліція була викликана вже вранці, а з першої години ночі нардеп бив чоловіка.

У той же час поліція Дніпропетровської області підтвердила факт підпалу, однак спростувала його причетність до побиття зловмисника.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE