Politerno > Україна і світ > “Піар Радикальної партії” – Кива прокоментував замах на нардепа

“Піар Радикальної партії” – Кива прокоментував замах на нардепа

  • 26 Жовтня, 2017
  • 1540 Переглядів
  • 0

Голова Соціалістичної партії України Ілля Кива прокоментував “Страні” вчорашній інцидент, в якому був поранений нардеп-радикал Ігор Мосійчук та вбито його охоронця та випадкового перехожого.

“Позавчора на фронті загинуло 4 людини. Вчора – двоє загиблих, але смерть воїнів не порушила інтерес суспільства, а легке поранення якогось нардепа стало подією номер 1. Так стався злочин, який ніс загрозу життю п’ятьом людям. Один з яких – якийсь депутат Мосійчук, постраждав, до слова, менше за інших”, – сказав Кива.

За його словами, після замаху загинув полковник поліції, загинув колишній співробітник “Беркут”, важко поранений політолог, “але обговорюємо ми чомусь Мосійчука”.

“Загиблих героїв на війні ми не помічаємо. Чому? Чому ми не думаємо про те, що злочин може було направлено проти полковника поліції? Погодьтеся, це ж дуже зручно говорити про замах з боку Кадирова і піарити Радикальну партію. ​​Однак чому ми не розглядаємо версію, що хтось зводить рахунки з колишнім співробітником Беркута, або з полковником поліції у відставці? Адже вони-то і загинули. І давайте припиняти з замахів і злочинів робити піар. Злочинцям тільки цього й треба – для куражу і залякування”, – підкреслив Кива.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE