Politerno > Україна і світ > У Києві підірвали нардепа Мосійчука – СБУ заявляє про двох загиблих (Відео)

У Києві підірвали нардепа Мосійчука – СБУ заявляє про двох загиблих (Відео)

  • 26 Жовтня, 2017
  • 1441 Переглядів
  • 0

Вчора ввечері в Києві прогримів вибух – біля редакції каналу “Еспрессо” спрацював вибуховий пристрій, встановлений на моторолер. Він вибухнув, коли з дверей під’їзду виходили народний депутат Ігор Мосійчук з охоронцем і політолог Віталій Бала.

Служба безпеки розслідує факт вибуху у Києві, в результаті якого постраждав народний депутат України Ігор Мосійчук та ще четверо громадян, двоє з яких загинули.

Про це повідомила речниця СБУ Олена Гітлянська.

 У коментарі УП вона уточнила, що крім охоронця народного депутата загинув місцевий мешканець 1981 року народження. Він просто проходив поруч.

Як повідомив на своїй сторінці у Facebook голова радикальної партії Олег Ляшко, другим загиблим в результаті вибуху в Солом’янському районі Києва, коли постраждав депутат Ігор Мосійчук, виявився капітан поліції.

“Мені повідомили, що від важких поранень, отриманих в результаті теракту, померли двоє поліцейських Руслан Кушнір – охоронець Ігоря Мосійчука та 36-річний Михайло Мормель, капітан поліції, жив в сусідньому під’їзді”, – написав нардеп.

Стан постраждалої жінки стабільний, вона перебуває в лікарні.

Ігоря Мосійчука та політтехнолога Віталія Балу прооперовано.

Слідчі Головного управління СБУ у Києві та області відкрили кримінальне провадження за ст. 258-3 Кримінального кодексу України (створення терористичної групи чи терористичної організації).

“Наразі слідство розглядає всі версії, вже встановлено що невідомі підірвали мопед поблизу місця пересування депутата”, – сказано в повідомленні.

На місці подій працює спільна слідчо-оперативна група правоохоронців, яка встановлює деталі трагедії.

 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE