Politerno > Україна і світ > У мережі з’явилося ВІДЕО моменту вибуху біля Espreso.tv

У мережі з’явилося ВІДЕО моменту вибуху біля Espreso.tv

  • 26 Жовтня, 2017
  • 1485 Переглядів
  • 0

В мережі з’явилось відео з камери спостереження, що зафіксувала момент вибуху в Києві, від якого отримав важкі поранення нардеп Ігор Мосійчук та політолог Віталій Бала, а також загинули дві людини.

Запис з’явився на youtube-каналі Espreso.tv.

Відео демонструє, як із будівлі виходять троє чоловіків, попереду – Ігор Мосійчук. Повз них тротуаром прямує ще один чоловік.

Приблизно в 10 метрах від Мосійчука та інших, біля дерева, припаркований мопед з вибухівкою.

Щойно чоловіки залишили будівлю, мопед вибухає. При цьому особа, яка йшла тротуаром, опиняється безпосередньо біля епіцентру.

Сталося це, якщо вірити годиннику камери, рівно о 20:44.

Коли дим від вибуху розсіюється, у кадрі можна побачити двох людей, що лежать біля дверей, з яких вони щойно виходили. До одного з них відразу підбіг чоловік і почав відтягувати убік. Потім на місце події почали збиратися інші люди.

Як повідомлялося, 25 жовтня близько 22-ї вечора стався вибух по вулиці Адама Міцкевича у Солом’янському районі Києва. У ньому постраждав нардеп Ігор Мосійчук та ще четверо осіб, серед яких політолог Віталій Бала. Один з постраждалих, охоронець депутата Руслан Кушнір, дорогою до лікарні помер.

За даними СБУ, підірвали мопед поблизу місця пересування депутата. Внаслідок цього, окрім Кушніра, також загинув звичайний перехожий.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE