Politerno > Тернопільщина > Вибори в ОТГ на Тернопільщині – такса від БПП становила 400 гривень за голос

Вибори в ОТГ на Тернопільщині – такса від БПП становила 400 гривень за голос

  • 1 Листопада, 2017
  • 2247 Переглядів
  • 0

Як відомо, в неділю, 29 жовтня, в Україні відбулись перші вибори у 201 об’єднаній територіальній громаді. На Тернопільщині громада вибирала мерів та депутатів  Хоростківської, Ланівецької, Зборівської районних та Саранчуківської сільської ОТГ.

Згідно даних опитування, проведеного соціологічною групою “Рейтинг” з 6 по 18 жовтня, беззаперечним лідером перегонів була партія ВО “Батьківщина” з результатом 16,4 %. Друге місце займала партія ВО “Свобода” (14,3 %) і третє – БПП (11,8). Додамо, що аграрна партія, за даними соціологів, напередодні голосування мала лише 0,9 % підтримки виборців.

Та як з’ясувалось у день виборів – соціологія, як і здоровий глузд, в наш лукавий час не мають жодного значення. У 2017 році, після Революції Гідності та під час бойових дій на сході України, коли свої життя за майбутнє країни віддають її найкращі сини та дочки, в тилу, це майбутнє, продають за 300-400 гривень.

Адже як поснити, що беззаперечний лідер виборів “Батьківщина” в Хоросткові зайняла друге місце з результатом 12,56 %, в Ланівцях четверте (!) (8 %) а в Зборові третє (14 %). В той час як лідируючі позиції отримали передвиборні аутсайдери БПП і Аграрна партія.

Партія “Свобода” в Хоросткові взагалі не подолала 5% бар’єр, а “ляшківці” не пройшли у Зборові.

Свідки цього безглуздя розповідають, що господарники з БПП доплачували за земельні паї людям по 400 гривень. Саме в такий спосіб виграв вибори міського голови Хоростківської ОТГ Степан Гладун.

Такі села як Хлопівка та Перемилів продались тотально. За Гладуна там віддано по 400 голосів (приблизно), в той час як за інших кандидатів приблизно по 50. Кажуть голоси продавали навіть родини суперників Гладуна.

Тож, сумно за всім цим спостерігати після усього, через що пройшла Україна за остання три роки. В той час, як влада приймає геноцидні пенсійну, медичну та суддівську реформи, в той час як тарифна політика уряду спрямована на обкрадання простих людей і збагачення олігархів на чолі з президентом, в той час, як Порошенко і його більшість у Верховній Раді ігнорує вимоги народу щодо ключових обіцяних законів…. На місцях, подалі від очей загалу, місцеві князьки скуповують совість, а люди її залюбки продають за 400 гривень.

Українці, якщо вам наплювати на вашу совість, то подумайте хоча б про своїх дітей, онуків… своєю безпринципністю ви крадете їхнє майбутнє!

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE