Politerno > Україна і світ > Партія “УКРОП” не змогла виправдати довіри людей – Філатов (Відео)

Партія “УКРОП” не змогла виправдати довіри людей – Філатов (Відео)

  • 27 Листопада, 2017
  • 1624 Переглядів
  • 0

Мер Дніпра Борис Філатов заявив, що з олігархом Ігорем Коломойським у нього були “періоди відносин”, але зараз ці відносини набули “дещо інший характер”.

Про це він заявив в ефірі телеканалу “112 Україна” 26 листопада.

“Місяців десять ми не спілкуємося взагалі. Напевно, ми зрозуміли, що в цей період ми один одного не потребуємо. Я йому нічого не винен, за великим рахунком”, – заявив він.

За словами Філатова, разом з Коломойським він “ніколи не був особливо разом”.

“Так, ми знайомі, так, ми разом працювали. У своєму позаминулому житті я був адвокатом групи “Приват”. Але я не тільки був адвокатом групи “Приват”, я також обслуговував усі найбільші промислово-фінансові групи в країні. Я знайомий з усіма так званими олігархами, з першою десяткою Forbes – точно. Я ніколи не був співробітником “Приватбанку”. Я ніколи не був у Ігоря Валерійовича на побігеньках”, – заявив він.

Також Філатов заявив, що партія “Укроп” не змогла виправдати довіру людей, особливі зміни у ній відбулися після арешту лідера Геннадія Корбана.

“Мені дуже боляче говорити про партію “Укроп”, тому що я стояв у її витоків. Вона не планувалася як олігархічний проект. В той момент ми були щиро впевнені, що зможемо зібрати навколо себе кращих людей. І в один момент у нас вийшло”, – зазначив він.

“Але після того, як у партії відбувся невеликий переворот, коли Корбана затримали і заарештували, партія покотилася вниз…  Я буду дуже акуратним в оцінках, тому що ми, напевно, десь не виправдали довіру людей”, – додав Філатов.

Нагадаємо, УКРОП (повна назва політична партія “Українське об’єднання патріотів – УКРОП”) – українська політична партія, заснована 12 липня 2015 року.

Попередником партії стало міжфракційне об’єднання “УкрОП”, створене 2 грудня 2014.

До його складу увійшли народні депутати України: Дмитро Ярош, Борислав Береза, Володимир Парасюк, Борис Філатов та інші.

Читайте також: У Дніпрі компанії, пов’язані з мером Філатовим, отримали з бюджету понад 2 мільярди

або Філатов призначив головою муніципальної поліції Дніпра екс-командира “Беркута”

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE