Politerno > Україна і світ > Під НАБУ відбувся мітинг на підтримку антикорупційного відомства (Фото)

Під НАБУ відбувся мітинг на підтримку антикорупційного відомства (Фото)

  • 30 Листопада, 2017
  • 1768 Переглядів
  • 0

Увечері четверга, 30 листопада біля Національного антикорупційного бюро почали збиратися люди, які прийшли підтримати відомство.

За даними журналістів “Схем”, біля будівлі НАБУ зібралися активісти і рядові громадяни. Вони тримають гасла: “Вимагаю реальної боротьби з корупцією, а не спортивної риболовлі ГПУ і СБУ”.

Також повідомляється, що до НАБУ під’їхав і керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури (САП) Назар Холодницький.

Як повідомлялось, серед затриманих СБУ співробітників НАБУ виявилася знаменита “агент Катерина”.

За даними Юрія Бутусова, агент “Катерина” також брала участь в спецоперації по розробці заступника голови Державної міграційної служби Діни Пімахіной. Операція провалилася і тепер НАБУ звинувачують в провокації хабара.

Як повідомлялося, 29 листопада Державна міграційна служба повідомила, що агента НАБУ затримали під час спроби передачі хабара першому заступнику голови ДМС Діні Пімаховій.

Крім того, в середу ввечері у Національному антикорупційному бюро пройшли обшуки.

30 листопада НАБУ заявило, що його детектив не пропонував хабар, а проводив спецоперацію, в яку втрутилися Генеральна прокуратура та Служба безпеки України.

За твердженням НАБУ, ведучи прослуховування для бюро, СБУ “завербувала” підозрювану для тиску та кримінального переслідування працівників антикорупційного бюро.

Пімахова заперечує, що вимагала хабар у 30 тисяч за легалізацію іноземців. За словами чиновниці, її родич у Запоріжжі продавав мікроавтобус – а Сергій Титенков (він же Боярський) вийшов на неї, і вони затоваришували.

Пізніше НАБУ оприлюднило відео зірваної спецоперації в міграційній службі.

Читайте також: Луценко каже, що чиновниця ДМС “не є ангелом”, але підозру агенту НАБУ вважає обґрунтованою

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE