Politerno > Україна і світ > Путін звинуватив США у фінансуванні “перевороту” в Україні

Путін звинуватив США у фінансуванні “перевороту” в Україні

  • 11 Березня, 2018
  • 1301 Переглядів
  • 0

Президент Росії Володимир Путін в інтерв’ю американському телеканалу NBC заявив, що на даний момент Москва і Вашингтон не є союзниками і налаштовані вороже одне до одного. Також він звинуватив Штати у сприянні державному перевороту в Україні.

Розшифровку інтерв’ю опубліковано на сайті Кремля 10 березня.

На запитання журналістки, чи згоден Путін, що Росія і США зараз не союзники, він з прикрістю підтвердив це.

“На жаль, ні. Але не ми ж записали вас у вороги. Ви ухвалили рішення на рівні парламенту, на рівні конгресу, записали Росію в число ворогів. Навіщо ви це зробили? Хіба ж ми ввели санкції стосовно Сполучених Штатів? Це США запровадили санкції стосовно нас”, – підкреслив російський лідер.

Путін зазначив, що не розуміє, навіщо Штати запровадили антиросійські санкції, і поставив зустрічне запитання про Україну і американські ракети на кордоні.

“А навіщо ви сприяли державному перевороту в Україні? Ну навіщо ви це зробили? Ви прямо, публічно визнали, що витратили на це мільярди доларів. Публічно ж ваші офіційні особи про це сказали. Навіщо підтримувати держперевороти, озброєну боротьбу на території інших країн? Навіщо ви поставили ракетні системи уздовж наших кордонів?”, – сказав президент РФ.

Путін додав, що США і Росії потрібно спокійно поговорити і розібратися.

Як повідомлялось, нещодавно Володимир Путін заявив, що його країна ніколи не видасть своїх громадян, яких США підозрюють у хакерських атаках в період передвиборної кампанії у США 2016 року.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE