Politerno > Україна і світ > Льовочкін високо оцінює шанси Гриценка на президентство

Льовочкін високо оцінює шанси Гриценка на президентство

  • 23 Травня, 2018
  • 2074 Переглядів
  • 0

Один з лідерів Опозиційного блоку Сергій Льовочкін, колишній глава Адміністрації президента Віктора Януковича, вірить в перемогу на президентських виборах Анатолія Гриценка.

На його думку, попри те, що сьогодні лідер президентських перегонів – Юлія Тимошенко, у другому турі виборів-2019 будь-якого з кандидатів може перемогти лідер “Громадянської позиції” Анатолій Гриценко.

В інтерв’ю РБК-Україна Льовочкін дуже високо оцінив шанси Анатолія Гриценка на президентських виборах. Навіть у заголовок інтерв’ю видання винесло фразу “Тимошенко лідер гонки, але Гриценко може перемогти будь-кого”.

“Я думаю, що якщо Гриценко підтримають Вакарчук, Садовий, Саакашвілі з Амстердама і він зможе об’єднати “демократичних малюків”, то у нього хороші шанси”, – уточнив він.

При цьому Льовочкін уточнив, що, на його думку, до другого туру президентських виборів 2019 року потрапить і один з лідерів Опозиційного блоку Юрій Бойко.

Говорячи про шанси Петра Порошенка бути переобраним на другий термін, Льовочкін заявив: “Президент, безумовно, сподівається перемогти на майбутніх виборах, але влада в цейтноті. Рейтинги низькі – цим і пояснюється нинішня політична суєта, яку важко пояснити. Але я переконаний, що, наприклад, питання церковного життя, церковного устрою повинні бути виключені з політичного порядку. А нападки на канонічну церкву повинні бути повністю припинені”.

Народний депутат і один з лідерів “Опозиційного блоку” Сергій Льовочкін на початку травня опинився в епіцентрі скандалу навколо концерту телеканалу “Інтер” 9 травня. Нагадаємо, бурхливу реакцію, в тому числі, націоналістичних організацій викликав уривок концерту, що потрапив в мережу ще напередодні. Ведучі під час концерту говорили про перейменування вулиць в Україні “іменами фашистських злочинців”.

Після цього під будівлями телеканалу “Інтер” у Києві з’явилися пікети, організовані, зокрема, партією “Національний корпус”, з вимогою вилучити “пропагандистські заяви”. А 10-го травня активісти цієї політичної сили приїхали до недобудованого будинку співвласника “Інтера” Льовочкіна під Києвом, і навіть прорвалися на його територію.

Хоча варто зазначити, що Льовочкін на “Інтері” контролює переважно інформаційний блок, а виробництво розважального контенту регулюється бізнесменом Дмитром Фірташем, який вимушено знаходиться у Відні.

Контроль над інформаційною політикою одного з найбільших телеканалів країни є одним з важелів впливу, який зберігає Льовочкін на політичне життя України. І цей вплив дуже істотний.

Читайте також: Від грантів до розпродажу армії – “бойовий” шлях “паркетного полковника” Гриценка

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE