Politerno > Україна і світ > Богословська знову поскандалила і вдарила Червоненка у прямому ефірі ток-шоу (Відео)

Богословська знову поскандалила і вдарила Червоненка у прямому ефірі ток-шоу (Відео)

  • 29 Серпня, 2018
  • 1220 Переглядів
  • 0

У вівторок, 28 серпня, екс-нардеп Інна Богословська, яка раніше порівняла себе з кобилою, в ефірі політичного ток-шоу “Пульс” на телеканалі “112 Украина” та вдарила колишнього міністра транспорту і зв’язку Євгена Червоненка.

Богословську обурила фраза Червоненко, який на репліку “я базарною мовою не розмовляю” відповів екс-нардепу, що вона так розмовляє “коли приходить за грошима”.

Богословська з криком “за якими грошима?” кинулася до Червоненка і намагалася вдарити його в обличчя, проте той встиг підставити плече. Після цього політиків розняли ведучі ток-шоу.

Раніше у ефірі телеканалу “Прямий” сталася сутичка між народним депутатом від Радикальної партії Ігорем Мосійчуком та представником депутатської групи “Воля народу” Сергієм Шаховим. Конфлікт розпочався зі слів Шахова, що Мосійчуку не варто відвідувати гей-паради.

Також під час зйомок телешоу скандальний позафракційний нардеп Сергій Мельничук та його екс-колега по фракції Дмитро Лінько влаштували бійку, під час якої другому зламали ніс. Конфлікт розпочався через виключення Мельничука з фракції Радикальної партії.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE