Politerno > Україна і світ > Нардепи влаштували видовищну бійку в прямому ефірі (Відео)

Нардепи влаштували видовищну бійку в прямому ефірі (Відео)

  • 17 Серпня, 2018
  • 1698 Переглядів
  • 0

Нардеп Сергій Шахов в ефірі одного з телеканалів сильним поштовхом у лице збив з ніг колегу по парламенту Ігоря Мосійчука.

Відповідне відео опубліковане у Facebook.

Це сталося у четвер в ефірі телеканалу “Прямий”. Спочатку депутати кричали один на одного, а потім Шахов з “Волі народу” різко вдарив “радикала” Мосійчука в лице. Той полетів на підлогу, але швидко підвівся. В руках нардеп тримав тростину, з якою ходить останнім часом. Мосійчук кинувся на кривдника і почав лупцювати палицею.

Пізніше у Facebook народні обранці прокоментували те, що відбулося.

“Штовхнув Сергій мене зненацька, неочікувано. Впав на поранену ногу. Боляче. Підвівся. Як міг намагався дати здачі. Як вийшло – судити вам”, – пише Мосійчук.

За його словами, зараз він вдома.

“Почуваюся більш-менш. Обробив поранену ногу мазями. Відходжу. За інцидент шкодую. Більше жодних коментарів не буде!” – каже нардеп.

Шахов розповів, що в передачі йшлося про шахтарів, і Мосійчук їх ображав.

“Я не дозволю популістам ображати цих людей в ефірі телеканалів. Представник партії Ляшка Ігор Мосійчук на всю країну своєю провокацією образив шахтарів і тисячі людей, які важко працюють”, – каже депутат.

Він не шкодує про скоєне, каже, що “той, хто сьогодні посмів висловитись так в ефірі – отримав своє”.

Ігор Мосійчук відомий своєю схильністю до конфліктів і навіть бійок під час ефірів. В одному з них він накинувся на Саакашвілі через Бандеру в прямому ефірі (Відео).

Також нардеп визнав, що прийшов на прямий ефір передачі “Zіткнення” напідпитку.

18 липня минулого року під Печерським судом у Києві сталася сутичка депутатів від Радикальної партії Ігоря Мосійчука та від БПП Сергія Капліна.

Під час сесії Тернопільської обласної ради, на якій розглядалося питання створення ОТГ, Мосійчук провокував бійки і вів себе зухвало, про що писали усі місцеві ЗМІ.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE