Politerno > Україна і світ > Мосійчук побився з пікетувальниками Капліна під Печерським судом

Мосійчук побився з пікетувальниками Капліна під Печерським судом

  • 18 Липня, 2017
  • 1897 Переглядів
  • 0

У вівторок 18 липня під Печерським судом у Києві сталася сутичка депутатів від Радикальної партії Ігоря Мосійчука та від БПП Сергія Капліна.

Про сутичку написав Мосійчук на своїй сторінці в Facebook.

 “Щойно під Печерським судом червонопузі гниди на чолі з нардепом від БПП Капліним на гроші проросійських олігархів Льовочкіна-Фірташа влаштували нібито перформенс мітинг проти Радикальної партії Олег Ляшко. Довелося згадати старі добрі часи і заплювавши пику Капліну, дати звіздюлей червонопиким найманцям олігархів і пошматати декілька червоних ганчірок“, – написав він.

Каплін також прокоментував цю подію соцмережі:

ЛЯШКО ВЛАШТУВАВ ДОГОВОРНЯК ІЗ СУДДЕЮ, ЩОБ УНИКНУТИ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ ЗА СУМІСНИЦТВО. ДО ПЕЧЕРСЬКОГО СУДУ ВІН ПРИБУВ З П’ЯНИМ МОСІЙЧУКОМ, ЯКИЙ ТОПТАВСЯ ПО ПРАПОРАМ СДП ТА СОЦПАРТІЇ, РАДИКАКАЛИ ПОБИЛИ ЛЮДЕЙ, ГОТУЄМО ЗАЯВИ ДО ГПУ ТА НАБУ.

СДП та СПУ зустріли Ляшка під Печерським судом, де він має відповідати за сумісництво керівництва фірмою з депутатством. В нас є дані, що відповідальності за порушення цього обмеження він планує уникнути – про факти договорняків із суддею Шепутько ми вже повідомили до Вищої ради правосуддя та НАБУ.

Після конфлікту цей алкорадикал вкрав ще й прапор Соцпартії – у фракції скотиняк давно діагностована клептоманія. Плюс – спроба прибрати до рук СПУ – певно їхня спільна справа з соратниками по голубій коаліції-Аваковим-Петренком.

Ми не дозволимо прихвосням олігархів чіпати лівий рух і знущатися над законом. Фракція скотиняк заробляє на пожмашинах і голосуваннях в парламентській залі, а головний радикал ще й продовжував займатися бізнесом. За договорняки і сумісництво Ляшко відповість!

ОКРЕМО НАГАДУЄМО, ЩО СОЦПАРТІЯ ТА СДП ОБ’ЄДНАЛИСЯ І ГОТУЄ З’ЇЗД. Партії звернулися до НАБУ та ГПУ, міжнародних організацій аби зупинити рейдерство Авакова та Ківи щодо Соцпартії“.

Згодом нардеп додав: “Гаряча новина! Один з нардепів РПЛ повідмов про відкриття справи на Ляшка у САП через його незаконне збагачення! Вже допитано колишню дружину Авер’янова – спільника Ляшка по темі “пожмашина”. Окремо, Авер’янова передала документи про офшори команди Ляшка. Ось звідки ажіотаж навколо сьогоднішнього засідання Печерського суду“.

Як відомо, Печерський суд має розглянути подання НАЗК щодо Олега Ляшка. НАЗК звинувачує його у суміщенні виконання депутатських функцій із роботою головним редактором газети “Політика”.

Мосійчук стверджує, що газета не виходить “вже близько 10 років”.

У своїй декларації  Ляшко задекларував 33,33% корпоративних прав на ЗАТ “Редакція газети “Політика”.

Також повідомлялось, що антикорупційні органи відкрили кримінальну виробництво про можливе незаконне збагачення лідера фракції Радикальної партії у Верховній Раді Олега Ляшка. 

Зокрема, кримінальне провадження зареєструвала Спеціалізована антикорупційна прокуратура.

Читайте також: Радикалізм Ляшко з висоти пташиного польоту (Відео)

або Держава закупить пожежних машин на 600 млн. грн у касира Ляшко корупціонера Авер’янова

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE