Politerno > Україна і світ > Радикалізм Ляшко з висоти пташиного польоту (Відео)

Радикалізм Ляшко з висоти пташиного польоту (Відео)

  • 1 Травня, 2017
  • 1669 Переглядів
  • 0

Лідера Радикальної партії Олега Ляшка запідозрили в незаконному збагаченні.

Від політика журналісти і глядачі отримали ціле шоу і кілька нових афоризмів, який негайно розійшлися по Інтернету.

Головний радикал України живе в елітному селищі під Києвом. Як вказує сам політик, будинок він до недавнього часу орендував, а тепер викупив разом із землею, який внесений в декларацію.

Завдяки дрону журналісти ТСН показали, як живе Ляшко. Між стінками побудовано щось на зразок прикордонної розділової смуги і будиночок охорони або будівельників. На ділянці в майже шість тисяч квадратів видно два гаража з різних сторін маєтку, кожен на два автомобіля, і саму дачу.

Вона побудована незвичайним чином – різноповерхові приміщення з відкритими терасами шикуються в струнку лінію і відразу не скажеш, вони з’єднані між собою чи ні. Серед сосен є майданчик для шашлику і дитячий ігровий майданчик з батутом, гуляють собаки, на задньому дворику розташовані шезлонги.

Незважаючи на близькість Старообухівській траси, тут затишно. Антикорупційні органи зацікавилися законністю угоди і походженням заплачених за будинок грошей, а це близько 15 мільйонів гривень. Деталі антикорупціонери не розголошують.

Антикорупційне бюро запросило Ляшко на допит. Політик прибув і в звичній манері вилаяв і НАБУ, і антикорупційну прокуратуру, і президента. Ляшко назвав розслідування законності своїх станів політичним переслідуванням, проте, по суті угоди не сказав ні слова.

Слід сказати, що дача Ляшко не така вже й дорога за тутешніми мірками – менше мільйона доларів, якщо вірити декларації. 1-2 мільйони доларів – це тутешній стандартний. Втім, для лідера, який обрав своїм символом прості селянські вила – ця розкіш теж серйозно псує імідж незаможної людини з народу.

Політика обурив сам факт підозри і він з усім популістським талантом увірвався в кабінет антикорупційного прокурора Назара Холодницького, заздалегідь подбавши про пряму відеотрансляцію в інтернеті і на телебаченні. Зустріч тривала 46 хвилин.

Розслідування щодо Олега Ляшка тільки почалося, і нас, без сумніву, чекають нові серії майнового детектива.
 

Читайте також: Ляшко постане перед законом України за незаконне збагачення. – Єгор Соболев

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE