Politerno > Україна і світ > Ляшко постане перед законом України за незаконне збагачення. – Єгор Соболев

Ляшко постане перед законом України за незаконне збагачення. – Єгор Соболев

  • 28 Квітня, 2017
  • 2196 Переглядів
  • 0

Вчорашне шоу, яке влаштував Олег Ляшко в стінах Антикорупційної прокуратури не лишило байдужим главу парламентського антикорупційного комітету Єгора Соболева. Ось як він прокоментував цю подію на своїй сторінці у Facebook:

“Розслідування незаконного збагачення топ-посадовців, які зараз ведуть Антикорупційне бюро та Антикорупційна прокуратура – це ефективний і легітимний спосіб очищення нашої політики від людей, для яких вона є бізнесом.

Цей спосіб народжений у США і добре спрацював в багатьох державах.

Це були перші слова, які ми вписали в законодавство в цьому Парламенті одразу після обрання. Тепер Кримінальний Кодекс України звучить так: «Набуття особою, уповноваженою на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, у власність активів у значному розмірі, законність підстав набуття яких не підтверджено доказами, а так само передача нею таких активів будь-якій іншій особі – караються позбавленням волі на строк до двох років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна».

Одразу після оприлюднення Олегом Ляшком його першої електронної декларації минулої осені я публічно запропонував йому пояснити Антикорупційному бюро та Антикорупційній прокуратурі як він, прийшовши до Парламенту бідним хлопцем, отримав у власність дорогі маєтки і більше мільйона доларів та євро готівкою.

Він цього не зробив.

Тепер пробує обернути допити на звичайне мильне шоу . Співчуваю Назару Холодницькому та Артему Ситнику. Але не думаю, що в такий спосіб прокурорів Антикорупційної прокуратури і детективів Антикорупційного бюро вдасться зупинити.

Як і брудними словами, якими у вихідні їх намагалися вивести з рівноваги в суді захисники Миколи Мартиненка.

Упевнений: Ляшко – не останній лідер політичної сили, який постане перед законом України за незаконне збагачення”.

 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE