Politerno > Україна і світ > На Геращенко завели справу про держзраду – журналіст

На Геращенко завели справу про держзраду – журналіст

  • 28 Квітня, 2017
  • 1556 Переглядів
  • 0

Проти народного депутата радника міністра МВС Антона Геращенка порушена кримінальна справа за підозрою у державній зраді.

Таку інформацію оприлюднив у Facebook журналіст Володимир Бойко.

“За результатом розгляду мого звернення прокуратурою Автономної Республіки розпочато кримінальне провадження №42017010000000056, зареєстроване в ЄРДР 24.04.2017 за ознаками ч.1 ст.111 КК України за фактом вчинення народним депутатом України Антон Геращенко державної зради. Сподіваюсь, Антон Юрійович, як порядна людина, внесе себе в список державних злочинців на сайті “Миротворець” — пише журналіст.

Бойко додав до свого поста скан-копію документу, що підтверджує відкриття кримінального провадження.

Справа в тому, що ще у 20015 році Геращенко написав пост у тому ж Facebook, у якому пропонував здати Севастополь в оренду РФ.

“…В разі підтримки цього плану розсудливою частиною громадян України, Путіну для “збереження обличчя”, після відповідних змін до законодавства може бути відданий в платну оренду Севастополь на 30-40 років.

Світова історія знає немало таких прикладів завершення багаторічних воєн і конфліктів, коли сторони, бувши не в змозі перемогти один одного військовою силою домовляються на умовах, які є компромісами. Приклад — оренда Гонконгу Великобританією терміном на 100 років з 1897 по 1997 рік. Або оренда США землі і забезпечення безпеки уздовж Панамського каналу на 100 років.

Давайте також скажемо відверто, що всі 23 роки не справжньої, а уявної Незалежності України, ніхто з чотирьох президентів — Кравчук, Кучма, Ющенко, Янукович чи семи складів Верховної Ради не зробив нічого системного для того щоб Севастополь і його жителі відчули себе громадянами України” — написав тоді Антон Геращенко.

Нагадаємо, нещодавно за аналогічну пропозицію було відкрито кримінальне провадження проти депутата ВР Андрія Артеменка.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE