Politerno > Україна і світ > У Росії опозиціонера Навального облили зеленкою

У Росії опозиціонера Навального облили зеленкою

  • 28 Квітня, 2017
  • 1825 Переглядів
  • 0

Російського лідера опозиції Олексія Навального обіляли зеленкою. Інцидент стався прямо на виході з його офісу.

Про це він написав у Twitter.

“Виляли в обличчя зеленку прямо на виході з офісу Що неприємно, попали так, що у мене тепер все праве око зелене, і зіниця і рогівка ..”, – повідомив політик.

До Навального приїхала “швидка”, яка забрала його в лікарню. Навальний заявив, що “очі печуть просто пекельно”.

“Швидка” приїхала, подивилася на моє око темно-зеленого кольору і сказала, що забирає в лікарню. Забинтували як тяжко пораненого.

Нагадаємо, для російського опозиціонера це не перший подібний напад. У березні Навального облили зеленкою перед відкриттям штабу в Барнаулі. Навальний зазначив, що спочатку подумав, що його облили кислотою.

Російський опозиційний політик Олексій Навальний і Фонд боротьби з корупцією опублікували велике розслідування про секретні активи прем’єр-міністра РФ Дмитра Медведєва – його величезні ділянки земель, вілли, квартири в старовинних особняках і виноградники.

Офіційно прем’єр РФ Дмитро Медведєва аж ніяк не коментували гучне розслідування Фонду боротьби з корупцією про його казкове багатство, однак забанив Навального в Instagram.

Раніше також відомий російський опозиціонер Ілля Пономарьов розповів, які дії щодо України зробить російський політик Олексій Навальний в разі своєї перемоги на президентських виборах в РФ

Про це Ілля Пономарьов розповів в ексклюзивному інтерв’ю Politeka.

“Кремль зараз фактично розкручує Олексія, зачищає для нього політичне поле. Напевно, вважають, що з одним ворогом легше мати справу, ніж із дюжиною. Але люди на кшталт Навального, які талановиті й можуть грати на помилках системи, можуть призвести до її краху”, – вважає він.

Російський опозиціонер заявив, що Навальний в разі свого президентства повернув би мир на Донбас, проте Крим до складу України він повертати не став би.

“На Сході України за Олексія буде мир, що загалом для України непогано. Але Крим, звичайно, він вам не поверне, “він не бутерброд”, і сам його з’їсть”, – зазначив Пономарьов.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE