Politerno > Україна і світ > Ляшко без виклику прийшов і влаштував шоу в САП (Відео)

Ляшко без виклику прийшов і влаштував шоу в САП (Відео)

  • 27 Квітня, 2017
  • 1708 Переглядів
  • 0

Навіщо вам в кабінеті пряма лінія з президентом Порошенко? Лідер “Радикальної партії” сьогодні з радикалами нагрянув в САП і почав брати горлом керівника САП генерала Назара Холодницького і зганьбив його на всю країну.

Про це повідомило видання “Харків“.

Минулого тижня стало відомо, що спеціалізована антикорупційна прокуратура (САП) передала в НАБУ виробництво за підозрою в незаконному збагаченні Олега Ляшка.

Сам радикал негайно ж заявив, що порушення проти нього кримінального провадження є чистим політичним замовленням влади. Він зажадав від глави САП Назара Холодницького вийти до журналістів і оприлюднити факти, які дозволили йому “шити справу” на радикала, зазначивши, що у того просто нічого немає, так як Холодницький, який незаконно отримав з рук президента України звання генерала на 30-річчя , просто виконує доручення Петра Порошенка.

Сьогодні головний радикал країни вирішив не чекати, поки за ним прийдуть прокурори САП, він сам з’явився в спеціалізовану антикорупційну прокуратуру, де влаштував прочухана Холодницька. Причому прийшов в САП Ляшко не один, а зі своїми радикалами.

Коли глава “Радикальної партії” увірвався в кабінет до голови САП Назара Холодницького, прокурори просто отетеріли – вони явно не очікували такого візиту. “Вас на допит сюди не викликали. Ваша ініціатива, ви самі прийшли з камерами з трансляцією. Тобто ви хочете шоу. Я правильно розумію?” – заявив антикорупційний прокурор.

На що Ляшко “обнишпорив” кабінет Холодницького і, виявивши телефон прямого зв’язку з Адміністрацією президента, став кричати як потерпілий.

“Апарат президента України в вашому кабінеті. Для чого вам, антикорупційному прокурору, телефон прямого зв’язку з президентом України? Щоб виконувати політичні замовлення, як це ви робите зі мною?”, – кричав Ляшко.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE