Politerno > Україна і світ > Українська розвідка вважає, що наступником Захарченка в “ДНР” стане Стрєлков-Гіркін

Українська розвідка вважає, що наступником Захарченка в “ДНР” стане Стрєлков-Гіркін

  • 7 Вересня, 2018
  • 1325 Переглядів
  • 0

За знищенням “глави” так званої “ДНР” Олександра Захарченка стоїть безпосередньо ФСБ, а в Кремлі розмірковують над можливістю призначити на його місце Ігоря Гіркіна (Стрєлкова). 

Про це учора в ефірі  “5 каналу” заявив представник Головного управління розвідки Міноборони Вадим Скібіцький.

“Ресторан “Сепар” знаходився під контролем ФСБ РФ. Він був повністю технічно обладнаний в оперативному відношенні і ФСБ знала всі заходи, які проводив Захарченко в кафе”, – сказав Скібіцький.

Він заявив, що зараз в Донецьку знаходиться група співробітників ФСБ, яка знищує докази своєї причетності до вбивства.

Крім того, ФСБ, за версією Скібіцького, підбирає нового “главу ДНР”. За його словами Москва розглядає можливість повернути на Донбас екс- “міністра оборони ДНР” Ігоря Гіркіна (Стрєлков) для того, щоб він “стабілізував обстановку”.

Відзначимо, Стрєлков-Гіркін, що став відомим після організованого ним захоплення Слов’янська в квітні 2014 го, проявив себе як погано керована людина і в серпні того ж року був змушений під тиском Кремля виїхати в Росію.

З тих пір він перебуває в опалі і нещадно критикує політику російського керівництва (і особисто Путіна) щодо України, вважаючи її надто “м’якою” і “зрадницькою”. Тому незрозуміло чому раптом в Москві вирішили поміняти ставлення до нього, якщо, звичайно, довіряти інформації, озвученій представником ГУР Міноборони України.

Як повідомялось, 31 серпня ватажка бойовиків “ДНР” Олександра Захарченка вбили у центрі Донецька у ресторані “Сєпар”.

Тимчасово виконуючим обов’язки ватажка бойовиків ОРДО після загибелі Олександра Захарченка став так званий “перший віце-прем’єр” Дмитро Трапєзніков.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE