Politerno > Україна і світ > “Еміграцію відчаю” зупинять не залякування, а економічні перетворення – Тимошенко

“Еміграцію відчаю” зупинять не залякування, а економічні перетворення – Тимошенко

  • 11 Вересня, 2018
  • 1771 Переглядів
  • 0

Тимошенко звинуватила владу у радянських “методах залякування”.

Радянські “методи залякування”, до яких вдається влада, не зменшать потоку заробітчан, а трудову міграцію зупинить створення українцям достойних умов життя на Батьківщині. Так лідер “Батьківщини”, народний депутат Юлія Тимошенко на своїй сторінці у Facebook відреагувала на рішення голови Львівської ОДА інформувати громадян про небезпеки праці за кордоном.

“Читаю новину: “Голова Львівської державної адміністрації Олег Синютка доручив виготовити буклети для мешканців області про страхи та ризики роботи за кордоном”…У такий спосіб керівник Львівщини, очевидно, хоче вирішити проблему відтоку робочої сили – залякуванням! Я б порадила не морочитися і відразу забирати у людей паспорти… Має спрацювати!”, – написала Тимошенко.

На думку лідера “Батьківщини”, мільйон українців щороку їде шукати кращої долі по світах, і зовсім не через нерозуміння складнощів, які там чекають на людей. А тому, що в Україні лишатися немає жодного сенсу: “ні роботи, ні заробітку, ні перспектив”.

Відтік робочої сили зупинить лише створення людям пристойних умови життя і праці, вважає Тимошенко.

“Люди шукають надію і сподівання, вони не хочуть виїжджати, але в них просто немає іншого виходу. Це еміграція відчаю. Люди хочуть поваги і достойного життя для себе та своїх дітей. А діяльність (бездіяльність) та байдужість влади лякають їх сьогодні значно більше, ніж полуничні ділянки у Польщі”, – переконана лідер партії.

 

Скріншот (facebook.com/YuliaTymoshenko)

Нагадаємо, вирішення проблеми трудової міграції є одним головних завдань Нового економічного курсу Юлії Тимошенко – програми економічних перетворень, яку буде презентовано в Києві 21 вересня.

На думку лідера “Батьківщини”, індустріалізація аграрного комплексу та зниження кредитних ставок для розвитку малого бізнесу суттєво підвищать рівень життя, тож працювати в Україні стане вигідніше, аніж за кордоном.

Читайте також: Банкова використовує проти Тимошенко брудні технології Медведчука і Манафорта – (Відео – Документ)

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE