Politerno > Україна і світ > Путін вирішив підтримати Порошенка на виборах – Бєлковський

Путін вирішив підтримати Порошенка на виборах – Бєлковський

  • 17 Вересня, 2018
  • 1744 Переглядів
  • 0

Президент Росії Володимир Путін має намір підтримати на президентських виборах в Україні чинного главу держави Петра Порошенка.

Про це в ефірі радіостанції “Эхо Москвы” сказав російський політолог Станіслав Бєлковський.

“Путін, наскільки мені відомо, вирішив підтримати Петра Олексійовича Порошенка на виборах і створити всі необхідні і достатні умови для його перемоги на виборах наступного року”, – зазначив політолог.

За його словами, Путіну в цьому допомагає його кум – лідер руху “Український вибір” Віктор Медведчук.

“Медведчук як постпред де-факто Путіна в Україні реалізує цю систему і комплекс завдань, зокрема й щодо дискредитації Юлії Володимирівни (лідера “Батьківщини” Юлії Тимошенко. – ред.)”, – вважає Бєлковський.

Чергові вибори президента України заплановано на 31 березня 2019 року.

Згідно з опитуванням, проведеним спільно Київським міжнародним інститутом соціології, Центром Разумкова і центром SOCIS наприкінці серпня – початку вересня, за Тимошенко свої голоси на виборах готові віддати 11% респондентів, а за Порошенка – 7,1%. На третій позиції в рейтингу розмістився шоумен Володимир Зеленський – 6,7%.

Минулого тижня головний редактор LB.ua Соня Кошкіна написала, посилаючись на свої джерела серед українських політиків, про план реалізувати на президентських і парламентських виборах в Україні сценарій, нібито схвалений в Адміністрації Президента України Петра Порошенка і який влаштовує президента РФ Володимира Путіна. За цим сценарієм, Порошенко виграє вибори президента, а після парламентських на основі широкої коаліції член Опозиційного блоку Юрій Бойко стає прем’єром, а голова “Українського вибору” Віктор Медведчук – спікером Верховної Ради.

Читайте також: Таємна домовленість між Банковою та Кремлем: Порошенко-Бойко-Медведчук

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE