Politerno > Тернопільщина > В Аграрній партії розкол – Чайківського виключили з лав політсили

В Аграрній партії розкол – Чайківського виключили з лав політсили

  • 18 Вересня, 2018
  • 1858 Переглядів
  • 0

Політична рада Аграрної партії припинила свої повноваження і виключила зі своїх лав Олега Корбана, Михайла Поживанова, Володимира Шандру і Василя Данилова.

Про це 13 вересня повідомила прес-служба політичної сили. Також з лав партії виключено вісім голів обласних організацій в тому числі керівника Тернопільської обласної організації Івана Чайківського.

“У зв’язку з численними зверненнями від місцевих партійних організацій про діяльність від імені партії політичних аферистів і московських запроданців політична рада проголосувала за припинення повноважень і виключення з лав партії заступника голови Олега Корбана, членів президії Михайла Поживанова і Володимира Шандри. Також виключили з членів президії та звільнили з посади радника голови Аграрної партії Василя Данилова. Зазначених осіб звинувачують у спробі організації заколоту в партії, зміни керівництва партії і спробі покласти політичну силу під проросійські прапори напередодні президентських і парламентських виборів”, – ідеться в повідомленні прес-служби.

Голова партії Віталій Скоцик зазначив, що виключення членів партії – це відповідь на спробу захоплення з боку “п’ятої колони” Кремля.

Від себе додамо, що влада дуже вміло розколола зсередини, під виглядом боротьби з “п’ятою колоною”, одну з найпотужніших партій в країні, яка має досить вагомі позиції на місцях. І все це відбулось напередодні сер’йозних політичних процесів в Україні – президентських та парламентских виборів.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE