Politerno > Україна і світ > Порошенко продовжує співпрацю з Росією – Соболєв

Порошенко продовжує співпрацю з Росією – Соболєв

  • 4 Жовтня, 2018
  • 1704 Переглядів
  • 0

Президент Петро Порошенко не припинив бізнес у Російській Федерації та продовжує платити податки в бюджет країни-окупанта.

Про це заявив з парламентської трибуни перший заступник керівника фракції “Батьківщина” Сергій Соболєв.

Він звернув увагу на резонансну інформацію, поширену в українських ЗМІ, про те, що чинний президент продовжує платити податки з Липецької фабрики «Рошен» в бюджет Росії.

Керівництво «Рошен» фактично визнало, що постачало свій товар до окупованого Криму щонайменше до першого півріччя 2017 року.

«Це підтвердження того, що доки країна 4 роки веде війну з російським агресором, у нас є горе-підприємці, які і далі сплачують податки в російський бюджет. Ці гроші використовуються для підтримки окупаційної армії», – обурився політик.

Читайте також: Справа Манафорта засвідчує, що дискредитацію Тимошенко замовляв не лише Янукович – Соболєв

Про потурання російському агресору свідчать і кадрові призначення, зроблені президентом.

Так, у ЗМІ оприлюднена шокуюча інформація: родина першого заступника голови Служби зовнішньої розвідки Сергія Семочка отримала громадянство РФ і веде бізнес в окупованому Криму.

«Людина, призначена президентом керувати зовнішньою розвідкою, є громадянином Росії? Хто призначав його? Путін? Скільки це триватиме? Можна прикриватися патріотичними законами, патріотичними гаслами, але як така кадрова політика, як такий бізнес на крові далі може тривати у країні?» – наголосив  Сергій Соболєв.

За словами представника «Батьківщини», необхідно негайно ухвалити закон про імпічмент президента, детально розслідувати всі факти злочинної діяльності Порошенка: «Щоб йому та всім наступникам було зрозуміло, що парламент стоїть на сторожі національних інтересів».

Читайте також: Голосування за особливий статус ОРДЛО довело союз БПП та “Опоблоку” – Луценко

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE