Politerno > Україна і світ > НАЗК виявило неправдиві відомості в декларації директора ДБР Труби

НАЗК виявило неправдиві відомості в декларації директора ДБР Труби

  • 22 Жовтня, 2018
  • 1462 Переглядів
  • 0

НАЗК розпочне повну перевірку декларацій, зокрема поданої директором Державного бюро розслідувань Романом Трубою.

Рішення про це, а також про результати та продовження таких перевірок ухвалені під час засідання Національного агентства, передає прес-служба відомства.

До НАЗК надійшов лист від прокуратури міста Києва щодо зазначення недостовірних відомостей у декларації за 2017 рік, поданій Трубою Романом Михайловичем, директором Державного бюро розслідувань, який є особою, що займає відповідальне та особливо відповідальне становище.

«Таким чином, зазначена декларація підлягає повній перевірці», – йдеться в повідомленні.

Крім цього, Національне агентство розпочне повну перевірку декларації за 2017 рік, поданої Михайлом Новіковим, завідувачем сектору контролю за обігом марок акцизного податку Головного управління ДФС у Вінницькій області. Також ухвалили рішення про повну перевірку декларації за 2016 рік, поданої Михайлом Думіхом, тимчасовим виконувачем обов’язки директора Державного підприємства «Санаторій «Збруч».

«Рішення про результати перевірок ухвалені щодо е-декларацій, які були подані Юрієм Новосадом, начальником управління нагляду в кримінальному провадженні прокуратури Волинської області, за 2015 рік (виправлена) та за 2016 рік», – додали у відомстві.

Крім того, як зазначається, продовжений термін повної перевірки е-декларацій, які були подані Геннадієм Молібогою, суддею Дружківського міського суду Донецької області, за 2015 рік (виправленої), а також за 2016 та 2017 роки на додаткові 30 календарних днів.

Нагадаємо, Національне агентство з питань запобігання корупції за результатами планової перевірки дотримання вимог ЗУ «Про запобігання корупції» внесло припис голові Держаудитслужби Лідії Гавриловій.

Окрім того, НАЗК направило до суду 9 протоколів про адміністративні правопорушення, серед яких протокол щодо судді Верховного суду України за результатами перевірки поданої ним декларації за 2015 рік.

Як повідомлялось, НАЗК внесло припис міністру культури Євгену Нищуку за те, що він не запобіг конфлікту інтересів у художнього керівника ансамблю танцю ім. Вірського Мирослава Вантуха.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE